Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierkowa

Które wkładki laktacyjne polecacie ?

Polecane posty

Jak w temacie... Którą firmę wybrać, które się Wam sprawdziły najlepiej...jakie są ceny wkładek, które miałyście i czy cena współgra z jakością ?

Gość doradzamm
gerbera

Ja uzywałam J&J,i chyba te się sprawdziły najlepiej. Próbowałam też belli chyba nazywały się mamma-nie sprawdziły się .Przeciekały i jakis taki miały dziwny zapach.Mój maż twierdzi,ze więcej wydalismy na wkładki dla mnie niż na papmersy dla córki :-)

Dziękuję za odpowiedzi... A co myślicie o wkładkach z NUK-a ?? i czy na początek jedno opakowanie wystarczy czy lepiej zakupic od razu ze dwa?:)

ja uzywam wkladek bella i uwazam, ze sa ok. Maja przylepce, zeby trzymaly sie w miejscu. jeszcze mnie nie zawiodly

wkladek nuka szczerze nie polecam. swietne sa wkladki firmy lansinoh, sa duze, bardzo cienkie (zupelnie nie widac ich pod bluzka), a mimo to bardzo chlonne. po prostu rewelacja :)

podnoszę....może jeszcze któraś z mam się wypowie?? Bo naprawdę nie wiem, które wybrać...tyle tego:/ No i ile mi bedzie potrzeba??

Gość a dlaczego nie
NUKA?

Właśnie też pytam dlaczego nie z NUK-a?? Ostatnio dostałam w szpitalu próbkę z dwiema wkładkami własnie z NUK-a i dlatego się zastanawiam... Czy któraś używała NUK-a??

Gość moniamonia
ja używałam z johnsona i z belli.te pierwsze choć mniejsze miały przylepce i lepiej się sprawidziły.te drugie są chyba najtańsze ale nie bardzo polecam

Gość aghasghsd
ja miałam wkładki bella i uważam, że były świetne!!!

Najtańsze są chyba z Canpola, z rossmana no i NUK nie jest drogi... Ale chyba lepiej dołożyć...johnson i penaten wygrywają:)

hej hej :) uzywam penatena i ...:( z nocy jest masakra, mam dość duzo pokarmu i niestety rano kiedy jest nawał sutki mam w mokrym- okrutnie nieprzyjemne uczucie... podejrzewam,że wszystkie jednorazowe będa sie tak \"zachowywały\" dlatego zastanawiam sie na kupnem muszli laktacyjnych... dostępne ( a przynajmniej takie, jakie ja znalazłam) są z aventu i nuka... sa to sylikonowe wkładki które sie po prostu myje, do noszenia w biustonoszu no i co najważniejsze dla mnie zbieraja mleko ale \"daleko\" od sutków- tak zapewniaja producenci ;) nie wiem jak z cena nuka ale avent w moim mieście to wydatek rzedu 50 zł... uzywała któras z WAs??? mozecie cos doradzić??? pozdrawiam :)

Jeśli chodzi o cenę - można kupować od producenta :) Ja kupuję bezpośrednio z belli i za pudelko wkładek płacę nieco ponad 8 zł. jakkolwiek mam zastrzeżenia do jakości obsługi, to wyroby ok http://blizejciebie.pl

A czy któraś z Was używała może wkładek z Rossmana Babydream ?? Napiszcie co o nich sądzicie ?

Gość niunia***
Moja siostra używa Babydream i jesat zadowolona. W sumie za taką cenę można wypróbować, jak nie będą Ci odpowiadały, nie będzie szkoda wyrzucić.

Gość Polkamama
a ja mam Lansinoh z kinderland24, wczesniej próbowałam wielu innych ale niestety zadne mi nie odpowiadały tak jak te....

Gość gość
Ja bardzo odradzam JJ, średnnicę mają b. małą. A jest to jedyna de facto rzecz, na którą warto zwrócić uwagę we wkładkach. Praktycznie wszystkie są większe niż JJ. Canpola wg mnie najlepsze - bardzo duże, ale ja kupuję rosmanowskie i też są ok.

Gość gość
Probowalam baby ono i bella i do dupy. Ciagle przeciekaja. Tylko lansinoh sa cos warte, bardzo polecam!

Gość gość
Kurde, ludzie, mnie jeszcze żadna wkładka nie przeciekła. Niektóre się przesuwają i wtedy stanik jest mokry, ale jeszcze nigdy żadna nie przeciekła. Co ile wy wymieniacie wkładki, że wam przeciekają??

Gość gość
Lansinoh nie miałam, ale po obrazkach wnioskuję, że właśnie podobne do canpola, tylko canpol 2x tańszy.

Gość gość
Z tych które ja używałam to od najlepszych do najgorszych: Lovi, J&J (profilowane), Babydream, Babyono. Lovi są duuuże i cienkie. A poza tym szybko się otwiera to foliowe opakowanie. Nie przeciekają. Babyono to jakaś pomyłka.

Gość aaada
Ja polecam wkładki LOVI testowałam duuuuuuużo firm johnson, TT, babydream ale LOVI spełniły swoją funkcję w 100% :) Nie przemakają, są cienkie i idealnie dopasowują się do piersi. Także ja polecam :)