Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaraaaaaaaaaaaa

puder propolisowy na tradzik

Polecane posty

Gość madziaraaaaaaaaaaaa

ostatnio na innym forum wyczytalam ze jest to rewelacyjny srodek na pryszcze... uzywal ktos moze???

Gość Paula...
Hej. Zakupiłam dzisiaj (tj. 5 wrzesień) puder propolisowy 3%,ponieważ ostatnio dużo dobrego o nim przeczytalam na internecie.Od dzisiaj również zaczynam kurację:) Mam nadzieję że będą efekty:) Dam znać co i jak...Pozdrawiam:)

Gość hiuhuh
stosuje, ale nie za wiele mi pomaga. raczej uzywam go obecnie na obtarcia i rany, nie na problemy z cera. wydaje mmi sie, ze ciut 'zamula' cere

Gość Paula...
Po pierwszym zastosowaniu (na noc nałozyłam na czoło) zauważyłam znaczną poprawę!!!Oby tak dalej:)

Gość Mila123
Jeśli mam bardzo jasną cerę to ten puder będzie mi pasował? Bo kumpela mówiła, że jest ciemny...

Gość nika_czekolada
Na mnie działa bardzo dobrze :) Ja też jestem bardzo jasna. Puder propolisowy ma żółty kolor. Każdy puder kupowany w drogeriach jest dla mnie za ciemny. Propolisowy nakładam rano i świetnie niweluje świecenie się :D Wybawienie dla mnie :) Najpierw myję buzię żelem oczyszczającym , na to tonik z tej samej serii potem krem redukujący blizny z tej samej serii i na koniec jak skora jest jeszcze taka wilgotna od wszystkiego - nakładam pędzelkiem do pudru puder propolisowy :) po 2 dniach chropowate czoło staje się gładziutkie, koloryt skóry wyrównany, prawie 0 zaczerwienień . Jak ktos nie jest uczulony na propolis to serdecznie polecam :D