Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczkaaa

Seks bez gumy- jak jest?

Polecane posty

Gość pytaczkaaa

Cale zycie jak do tej pory kochalam sie z gumka... Dopiero jestem przy pierwszym opakowaniu pigul i ciagle przede mna pierwszy raz bez gum :) Stad moje pytanie- jak to jest? Czego sie spodziewac? Czy sperma po stosunku od razu wyplywa? Jak jest z nawilzeniem (mam z tym troche problemow- za sucha jestem) ? Jak wrazenia? Czuc roznice?

czuć PRZEOGROMNĄ RÓZNICE!!!!!!!!!! nienawidze gum!!!!!!!!!! seks bez nich jest 10000000000000 razy lepszy..

Gość pytaczkaaa
dzieki za podszyw 🌻 no wlasnie juz sie nie moge doczekac pierwszego razu bez gum.... boje sie tylko tego, czy bede w stanie zaufac tabletka i nie myslec w trakcie: dzialaja czy nie ??

Gość 123658
meeeeega przyjemnosc bez:) a z gumkami no coz.......:(

Gość pytaczkaaa
ehh :) mam nadzieje, ze bedzie bosko :) dzieki za odp :)

pewnie ze wypływa! przeciez wszystko nie wsiąknie :O poza tym kup zel intymel jesli masz problem z suchością pochwy. a jak sie boisz ze nie zadziałaja to najlepiej przez pierwszy miesiąc stosuj przerywany. przyjdzie pierwsze krwawienie, nabierzesz pewnosci a poxniej to juz worek sie rozwiąze :P

Gość szurum burum salami
czujesz jego ciało, fakture :) a nie obły lateks bleee :O

pewno ze wypłwa ale ja ma pod reka chusteczki higieniczne i wycieram mojej partnerce Jak masz małe nawilzenie to niech on lub ty jak wkladacie do pochwy naciagnij skore na żołedz penisa wowczas latwiej wchodzi.Ze strony faceta jest ogromna roznica tak duz ze trudno urzymac wytrysk na wodze a jak mi moja mowila to nie czuje roznicy

Gość pytaczkaaa
az mnie ochota naszla :p

Gość seks bez gumy grozi zajściem
za daleko. takie jest moje zdanie. zaraz coś sprawdzę aż.

Gość pytaczkaaa
jakim zajsciem za daleko? i co sprawdzisz? :p

Gość pytaczkaaa
slucham? jakich testow owulacyjnych? a po co? i co to ma do seksu bez gum?

Gość w teorii seks bez gumki
w okresie okołoowulacyjnym skutkować może poczęciem. wprawdzie nie u każdego. no ale prawdopodobieństwo tego jest znaczne. więc trzeba trzymać rękę na pulsie.

Gość pytaczkaaa
ale jak sie bierze pigulki to raczej owulacji nie ma.... chyba zle zrozumialas/es moje pytanie ;)

Gość tylko że ja takowych nie
biorę. mam wprawdzie w szufladzie mały zapas, ale leżą ze 2 lata. choć są jeszcze przydatne. fakt. mogę odsprzedać po atrakcyjnej cenie, bo rozpoczynanie opakowania teraz nie ma sensu.

Gość pytaczkaaa
a jakie maszw szufladzie? ;) i do kiedy data waznosci :D

Gość o właśnie wszystkie
przeterminowane ale moim zdaniem (za pół ceny) możesz zaryzykować, gdyż zazwyczaj leki są zdatne dłużej... no fakt, trochę oszukuję że za pół ceny, cena była zero, bo tu są w ramach ubezpieczenia, ale ja wiem w Polsce można na tym zrobić niezły interes.

Gość dwururka
he

Gość dwururka
Dla faceta jest ekstra, lepiej czuję cipkę, poza tym łatwiej wchodzi, a orgazm - boski, chociaż faktycznie wytrysk jest szybciej i trudno się wstrzymać

Gość _____________no i co
nie jesteś zbyt łatwowierna? te piguły mam z Polski (pewno fałszywe), nie pamiętam ile kosztowały, ale zakupione były w styczniu. I łyso ci?

Gość dziczek
jest cudownie!:)

Gość daj buziania

Gość karolina 20007777
seks bez gum jest najlepszy na swiecie mozesz zaufac tabvletka na 100 % jeszcze nie slyszlam zeby jakas dziewzyna zaszla w ciaze podcvzas zazywania antykoncepcji!! jak juz spusci sie w ciebie poczujesz cos cudownego i troche smiesznegio:P

Gość karolina 20007777
seks bez gum jest najlepszy na swiecie mozesz zaufac tabvletka na 100 % jeszcze nie slyszlam zeby jakas dziewzyna zaszla w ciaze podcvzas zazywania antykoncepcji!! jak juz spusci sie w ciebie poczujesz cos cudownego i troche smiesznegio:P

Gość laleczka z porcelany
ja nie czuje roznicy w trakcie w sumie, i tak i tak mi sie podoba. czuje roznice za to po jak mi wyplywa tam wszystko bleee.