Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stażystka taka jedna

pomóżcie - nauczyciele

Polecane posty

Właśnie rozpoczęłam pracę w szkolę i jestem podłamana.. mam napisać plan wynikowy, a nie mam pojęcia jak się do tego zabrać, wiem, że poszczególne wydawnictwa dodają do podręczników takie plany, ale nie wiem, czy można z nich korzystać.. nie wiem, gdzie szukać .. pomóżcie

Jeśli miałabym ci pomóc jak stoi w tytule topiku, to radziłabym nie podejmować pracy w oświacie. Sama kiedyś podjęłam pracę w oświacie, ale na szczęście zmieniłam zawód i zatrudnienie. Owszem są plusy tej pracy, ale głównie minusy. Przede wszystkim nie ma chleba. No chyba że mąż dużo zarabia i praca jest po to by się oderwać (znam też takie przypadki). A tak naprawdę jeśli chcesz dobrej rady to zwiewaj póki czas. Sama zobaczysz jakie to środowisko, a w firmach byłe nauczycielki nie są wymarzonymi kandydatkami. Sorki za szczerosć.

szukaj na stronach dla nauczycieli www.profesor.pl www.literka.pl . jeśli masz gotowe plany z wydawnictwa to mozesz korzystać, pozmieniaj - dostosuj do swoich potrzeb np. liczba godzin i przepisz

na stronie profesor wejdź na ikonę materiały, są tam różne plany wynikowe, sprawdzałam

Gość eulalia11
Korzystaj z gotowych planów. Możesz je zmodyfikować do swoich potrzeb. A tak na przyszłość zajrzyj sobie na: http://www.interklasa.pl/portal/index/strony -na samej górze stronki jest forum, kliknij tam i znajdziesz odpowiedzi na wszelkie pytania. Jest tam dużo fachowców, życzliwych dyrektorów i nauczycieli. Możesz do mnie pisać na priva, też mogę pomóc. Pozdrawiam

dziękuję za wszystkie odpowiedzi, wiem, niestety, ile zarabia nauczyciel stażysta, nie napawa to optymizmem, do tego mnóstwo dodatkowej roboty w domu.. hmm, trochę żałuję, ale chcę popracować rok, żeby mieć jakiekolwiek doświadczenie i argument w dyskusjach o losie nauczyciela ;-) póki co martwi mnie konieczność sporządzenia tych wszystkich dokumentów :-O