Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrazliwy facet

Czy to normalne, ze przezywam wszystko bardziej i doglebniej niz inni??

Polecane posty

Kobiety uwielbiają bronić tych delikatnych, wrażliwych jak lelija mężczyzn, a w realu wieja od nich aż sie kurzy. I tak to wygląda:P

Gość do komiczne
Autor opisał jak to bardziej dotkliwie przezywa niepowodzenia, po których zamyka sie w sobie... -> Ja bym się zastanawiała raczej "co autor miał na myśli" zamiast kombinować. Co to znaczy, że bardziej dotkliwie niż inni ? Skoro się zamyka w sobie, to pewnie nawet nie ma porównania, hihi, bo jego koledzy robią tak samo. No to wchodzi na forum i się pyta, czy jest normalny. Tak ja to widzę. mozna po tym wnioskowac, że z byle powodu, Pan ten robi smutną mine, odpuszcza sobie dalszą walke, odchodzi ze spuszczoną głową i kontempluje w ciszy swoją klęske... długo kontempluje... -> No jasne, można sobie wnioskować, cwaniakować...wszystko można. A najlepiej atakować kobietki z forum :)

Stąpający twardo po ziemi pragmatycy zawsze patrzyli na subtelnych, niepraktycznych nadwrażliwców z programową, litościwą pogardą. Równie nieodmienne twórczość owych marzycieli zdobi ściany i półki tychże silnych, rozsądnych, podbijających świat ludzi... Dedicated to komiczne :)

Gość do komiczne
Ależ tak, oczywiście...nie mam nic lepszego do roboty ;)

Orangepineaplejuice - zdobi je, bo ci twardo stojący na ziemi, nie pozwolili tego wszystkiego zniszczyć... oraz - jesli autor jest artystą, twórcą, itp.. to odwołuje swe słowa... ale zazwyczaj są to po prostu zwykłe ofiary losu.... ktorych Wy chętnie bronicie... robiąc im straszną krzywde bo tylko pogłębiacie ich stan...

Gość do komiczne
Acha Komiczne, Tobie chodzi o tzw. ofiary losu. Owszem, są różne rady itp. Są topiki o poczuciu własnej wartości, samoocenie, pozytywnym myśleniu... i wiele podobnych, ale w obronie ofiar losu jako takich chyba nikt tu nie działa, no pod warunkiem, że ktoś po chamsku ich nie atakuje, bo to żadna konkretna pomoc, tylko cwaniakowanie.

Toś mnie ubawił - nie pamiętasz, że artyści są zwykle doceniani dopiero po śmierci? :) Tak więc dzisiejszy nieudacznik i łamaga w oczach przyszłych pokoleń okazać się może niezrównanym mistrzem. A tak na marginesie: praktyczni, silni mężczyźni podświadomie nie znoszą miękkich romantyków, bo zazwyczaj to właśnie z nimi zapominają się ich damy ich serca :)

\"bo zazwyczaj to właśnie z nimi zapominają się ich damy ich serca\" tylko w książkach

Gość och och och
Nie tylko w książkach. Mój romantyk mnie utrzymuje i wspaniale wspiera, a ja daję mu przyjaźń i miłość. Natomiast mój eks maczo napawa się zarobionymi pieniążkami wraz ze swą nową pracującą wybranką.

no wlasnie to Ty nie czytasz biografii artystów... Wystarczy sobie taki Moulin Rouge przeczytac by wiedziec, że artysci w wiekszosci to byli żyjący pełnią życia ludzie - pijacy, bibanci, mieli wiele wiele kobiet, ale wcale nie byli słabi i bez jajec... nie mylmy romantyka z męską cipą... romantyk to moze być facet z jajami, który nie jest zadnym chamem i brutalem, ale nie beczy przy byle problemie...

Orangepineaplejuice - stawiasz argumenty którymi chyba siebie tylko chcesz przekonać... żony biznesmenów to zbalzowane dekadentki, które łykną każdą nowość, byle zabić nude dostatniego życia.... zresztą tak jak napisałem - artysta ma iny rodzaj wrazliwosci, ale nie musi i zazwyczaj nie jest jakąś piczą...

Gość przyklady
Facet wrazliwy: Widzisz ten zachod slonca, te kolory, blask, te odcienie, ta zatapiajaca sie poswiata, ta gra barw, strumien piekna, wielka czerwona kula rozdarta goracem od wewnatrz, wielki swietlisty okrag nabrzmialy wewnetrzna niewyobrazalna sila, krwista powloka pokrywajaca sloneczny blask, to wstyd to rozpacz chowajaca sie wewnatrz, to strach przed zapomnieniem itp.... Facet niewrazliwy: Zachod slonca, pelno dup na plazy, ten lachon ma niezla dupe, kurwa teraz bym wciagnal browara, jeszcze polgodziny i spierdalamy bo mi sie lazic nnie chce.

Gość och och och
przykłady niezłe, heh Komiczny - wszystko byłoby super - ALE DAJ SE NA WSTRZYMANIE Z TYMI : picz, cipa i tak dalej !!! Jak nie rozumiesz czemu o to proszę, to straszna lipa... romantyczny 🌼 dla Ciebie

Gość och och och
To mój facio widać jest romantyk z jajecami :D Yh, ja to mam szczęście.

mogłabys nie używac słowa \"jajca\"? - razi mnie to - jestem wrażliwym człowiekiem :P

Gość och och och
Wagina ? Nic nie zrozumiałeś, przykro mi.

Gość och och och
"Jajeca" to tylko było pod Twoim wpływem (patrz co wyżej napisałeś). Uczę się, wszyscy się uczymy ;)

A tak bardziej merytorycznie: 1. Większość artystów niezaprzeczalnie cechuje ponadprzeciętna wrażliwość. Zazwyczaj \"przeżywają wszystko bardziej i dogłębniej niż inni\", doświadczają wzlotów i upadków, piekielnych depresji i feerycznych euforii, radości życia w całej jej pełni i bólu świata w całej jego potworności. 2. To ty skwitowałeś takie usposobienie jako mięczactwo i mazgajowstwo :) - ja się z tym nie zgadzam, więc przykład z Moulin Rouge nader kiepsko dobrany :) 3. Jak świat światem partnerki mężczyzn przyziemnych i pragmatycznych ulegały czarowi subtelnych romantyków. A przyziemni pragmatycy raczej nigdy nie byli tym zachwyceni :)

Zobacz jaki mam mocny wpływ na Ciebie... czyli jednak coś zaiskrzyło między nami :P

Gość och och och
W ogóle jak sobie poobcuję z Tobą na kafe, to będę taka bardziej męska, a nie jakaś cipa, picz czy inna wagina...ble. Co nie ?

A ja Ci mowie, że przyjęłaś nędzny dość stereotyp - mężczyzna konkretny ===> jakis tłuk bez wyobraźni mężczyzna wrażliwy ===> baśn na dwóch nogach, feria berw, tęcza życia, doznania godne niebios... wyszłaś z błędnego założenia, dlatego cały Twoj tok późniejszego wnioskowania jest błędny pomimo, że wygląda na prawidłowy...

Gość do komiczne.
komiczne Ty to jesteś jakiś podstrzały nieszczęśliwy samotny fagas. niby tak świetnie zna się na kobietach, wie kogo nie lubią a za kim przepadają (oczywiście za Tobą)...a mimo to jedna za drugą go zdradzają (znam fakty z topiców). wszystko co odmienne od Ciebie, Twoich zachować jest złe i ogólnie ciapowate :O tudzież do duupy. bo Ty wiesz, a inni nie. nawet sobie nie zdajesz sprawy, jak seksowny i pociągający jest od czasu do czasu melancholijny zamyślony wyraz twarzy u faceta. może trochę mniej tego samochwalstwa, bycia takich macho i hej do przodu, a w końcu Ci się uda :O 🖐️

Gość do komiczne
Ja tylko chciałam dodać, że to powyżej to nie moje. Są dwa nicki "do komiczne".