Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyneczkkkka

Z blond na brąz???

Polecane posty

Gość blondyneczkkkka

Od zawsze byłam blondynka. Jestem naturalna ciemną blondynką i od jakis 5 lat robię sobie platynowe pasmka. Mam bardzo jasne błekitne oczy, a jeśli chodzi o karnacje, to taka srednia...mam juz dosc blondu , marzy mi sie ciemny braz. co Wy o tym myslicie?boje sie pozniej jasnych odrostow, no i czy nie bede wygladac zle...jak takie dziewuchy...hmmm powiedzmy ktore dobrze sie nei prowadza....czarne wlosy, czarna krecha na oczach itp:D

Gość Taaaka tam
oj czemu nie mozesz spróbowac potem bedziesz sobie mogla farbowac tylko odrosty ;]

Gość Plina
dwa miesiace temu przefarbowalam się z blondu na brąz. Nawet mi sie podobało jak wygladam, ale teraz juz mi sie odwidziało i we srode ide do fryzjera z [owrotem pofarbowac sie na braz. a jezeli teraz masz blond to braz szybko ci sie z myje. ja intensywny ladny kolor mialam moze tydzień, gopra dwa tyg, a z czasem kolor sie zmywał i juz teraz nie jest taki ladny jak kiedys

Gość Plina
Przepraszam nie na braz tylko na blond ide sie pofarbowax

Gość cczekoladka
Jezeli nie masz strasznie jasnej karnacji, braz bedzie ci pasowal, ale zeby nie byl zbyt ciemny;) Ja mam naturalny braz, niebieskie oczy i taką średnią karnację i ladnie mi tak;)

Gość blondyneczkkkka
podnosze

Ja sie przefarbowalam z blondu na braz i nawet mi sie podoba. Jesli nie chcesz wygladac tandetnie to nie farbuj sie na czarno, tylko wlasnie na ciemny braz. jak na razie kolor mi sie trzyma (od jakichs 3-4 tygodni), choc juz musze zafarbowac odrosty, na szczescie nie sa bardzo widoczne, bo jestem ciemna blondynka. Kolor troszke zjasnial, ale minimalnie i nadal jest ladny.

PS.Jak klikniesz w moja stpke to tam jest moje zdjecie. Uzylam brazylijskiego brazu czy cos w tym stylu, w kazdym razie farba byla dosyc ciemna.

Gość blondyneczkkkka
Slabo widac ten kolor, ale wlasnie chyba taki mi sie marzy:)a z jakiej firmy ta farba?ja chyba pierwszy raz pojde do fryzjera..

Niestety nie pamietam dokladnie jaka to byla firma, chyba wella, ale nie dam glowy. Ale wiem, ze musialam sie farbowac 2 razy, bo 1 raz zafarbowalam sie sama i fatalnie to wyszlo! Pozostawlay mi jasniejsze placki w niektorych miejscach. Potem poprawil mi wlosy chlopak farbujac je drugi raz :) Przy tak duzej zmianie koloru trzeba to zrobic bardzo dokladnie.