Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitka22

czy lekarz zmieni mi tabletki czy każe całkiem odstawić??

Polecane posty

Gość nitka22

przez niecałe 2 brałam yasmine- baaardzo bolały mnie łydki i ogólnie nienajlepiej się czułam, zmieniłam tabletki i gina bo nie chciał ich zmienić;/ teraz od 9 miesiecy biorę logest ale jakoś miesiac temu mój chłopak zauważył u mnie "pajączki" na udach i to dość spore, zaczeły też mnie boleć nogi tzn takie jakby kłócie i ciągnięcie po żyłach takie jak miałam wczesniej przy yasmine, ale nie aż tak mocne jutro mam wizytę u lekarza myślicie ze przy innych tabletkach objawy te mogą ustać czy kaze mi je całkiem odstawić?? aj i jeszcze jedno pytanie w tym miesiącu przytyłam pare kilo co dziwne poszło mi w uda i troszke w brzuszek a nigdy wcześniej mi sie to nie zdarzało czy może być to wina tabletek??... bo niby na początku jak zaczełam je brać to schudłam a to już 9 miesięcy od tamtej pory;/

a palisz papierosy?? bo ja biore mercilon i na ulotce jest napisane ze nie powiino sie palic paierosow bo to zwieksza ryzyko choroby zakrzepowej . czyli moze stad te twoje bole łydek i ciagniecie w żyłach, a co do tycia to nie wiem co ci opowiedziec bo na mojej ulotce tez ejst napsiane ze moze sie zmienic waga,a z drugiej strony jak sie pytalam mojej ginekolog o to czy przytyje to mi powiedziala ze to zalezy od tego czy mam tendencje do tycia.