Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tym zrobic*

miala ktoras z Was?

Polecane posty

Gość co z tym zrobic*

od 4 miesiecy spotykam sie z chlopakiem,lecz kiedy dochodzi do zblizenia to on sie wycofuje i nigdy jeszcze nie doszlo do stosunku,probowalismy i nic,on mowi ze chce ale nic z tego nie wynika.Prosze powiedzcie mi czy cos jest ze mna nie tak?bo zaczynam sie martwic

Gość nic specjalnego*
moze jest prawiczkiem i wstydzi sie przyznac;)

Gość co z tym zrobic*
nie prawiczkiem nie jest,mial niejedna dziewczyne

Gość moj ma taksamo
tylko ze to trwa u nas juz rok ja to trace nadzieje;P

Gość karolina 20007777
no to masz problem bo jak facet nie chce sie kochac to cos jest nie tak moze np ma jakas opryszczke lub chorobe weneryczna nie chce cie zarazic ale boi sie przyznac na pewnoe nie jestes winna ty prolem tkwi w nim porpstu zapyatjk sie go o to postaw sparwe jasno ze masz na to ochote a nie wiesz dla czegoon tak sie zachwouje zaszantarzuj go ze jezeli nie pwoe ci prawdy to np nigdyu wiecej cie nie dotknie napweno zadziala

Gość funghi
ja tak mialam z bylym- niby taki figofago maczomen hehe ile to on lasek nie mial a tez jakos...tak unikal zblizenia, mysle wlasciwie jestem pewna ze czegos sie wstydzil!! albo wlasnie tego ze ma zero doswiadczenia albo moze uwazal ze ma malego?? ehh ciezko stwierdzic ale cos jest z nim nie tak na bank!! cos co Tboei moze w ogole nie przeszkadzac..a jadenak :)