Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxktosiaxx

czy moge tak??????

Polecane posty

Gość xxktosiaxx

pytanie na ktore szukam odpowiedzi i nie moge jej uzyskac:( czy moge wziasc 17- 18 tabletek po czym zrobic normalna przerwe??? chcialabym miec wczesniej okres i nie zabardzo chce brac cale opakowanie+ kilka nastepnych tabletek ze wzgledu na to ze dostalam duzego plamienia...slyszalam ze aby cykl byl zachowany trzeba wziasc min 17 tabletek ale czy to prawda nie wiem...prosze jesli ktos wie niech napisze...

mozna. ja sobie tak przesunęłam okres ok tydz w tył, bo normalnie to mi wypadał na noc poślubną :)

hello. jak mozna przesunac okres? dodam,ze nie biore tabletek. poradzcie :)

Gość lfhkjh
mozna przesunac okres np. nie robiac przerwy miedzy jednym a drugim opakowaniem, ale i tak nigdy nie wiadomo jak sie zachowa organizm. Ja kiedys wlasnie tak probowalam i moj akurat organizm zareagowal tak,ze przez cale to drugie opakowanie mialam plamienie-i to mocne, wiec skutek byl odwrotny od zaplanowanego. Kazdy reaguje inaczej.

właśnie nie chce brac calego opakowania + nastepne bo pewnie tez dostane okropnego plamienia a wolalabym miec okres w tym tygodniu a nie w nastepnym ani jeszce w nastepnym...czyli moge dzieki za rady jedyne forum na ktorym dostalam odpowiedz kofane jestescie...:*