Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ldss

.przegrałam życie.

Polecane posty

przeżyłam pierwszy dzień w nowym liceum... uświadomiłam sobie jakim jestem gównem. czekają mnie kolejne samotnie spędzone lata... ech... przegrałam życie... nic tylko skakać z radości... najlepiej z mostu albo pod pociąg... zabijcie mnie... błagam.

greca co Ty mówisz ! i autorko topicu co Ty też mówisz ? kobiety opamiętajcie się. bo zaraz ja powiem że przegrałam życie ;)

Gość samotnie-nie
mysle, ze to tylko takie pierwsze wrazenie... a czemu czułas sie az tak zle?

Gość Adam władca chaty
Mam przesłanie-lepiej wygrywać niż przegrywać

Gość piwo karmi
pierwszy dzien w nowej szkole, nowym miejscu czesto ejst niesympatyczny bo nikt sie nei zna, ludzie sa dla siebie obcy... za miesiac dwa bedzie zupelnie inaczej

Gość uuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjj
Dziewczyno to dopiero pierwszy dzień bedzie ok :) napewno poznasz nowych ludzi przecież nie jestes sama w klasie :) ja jak szłam do liceum też byłam przerażona a teraz wspominam te lata najlepiej :) wszystko się ułoży głowa do góry i uśmiech :)

tak marzyłam, że wszystko sie zmieni. znajdę sobie przyjaciół... ktoś mnie pokocha. jestem niewidzialna. potraktowali mnie jak ostatniego śmiecia...czuję jak bardzo tam nie pasuję. najchętniej zamknęłabym sie w piwnicy, nie chcę jutro tam iść. siedząc tam z nimi miałam przed oczami widok swoich rozwalonych żył. jestem pojebana i boję sie ludzi... nich mnie ktoś dobije!

Gość studnia dniówka
Tylko zdawali sie Ciebie nie zauwazać, czy tez zrobili albo powiedzieli cos przykrego?

mój pierwszy dzień w liceum był okropny znalazły sie takie 2 przewodniczki które chciały nad wsystkimi zapanować i wszystkich wyśmiewac potem okazały się najlepszymi kumpelami początki bywaą trudne