Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki1985

Problem z tłustą cerą

Polecane posty

Gość miki1985

Witam! Mam straszny problem z tłustą cerą. Próbowałam wielu kremów, pudrów, ale po godzinie moja twarz to jeden wielki błysk. Czy macie jakieś sposoby na długie matowienie cery? Jakieś kosmetyki (niezależnie od ceny)? Albo jakieś lekarstwa? I jeszcze jedno pytanko do Was: znacie jakiś dobry korektor pod oczy, który niweluje zasinienia? Z góry dziękuję za odpowiedzi i rady. Serdecznie pozdrawiam wszystkich :)

Gość miki1985
A chusteczki nie wycierają pudu z twarzy? Nigdy ich nie próbowała, bo nie wiem, jak używać :(

Ja np. używam Clear&Clear, nie pomaga jakoś bardzo, ale cera się trochę wygładziła. Poza tym nie muszę juz nakładać pudru sypkiego kilka razy dziennie, wystarczy raz poprawić i spokój.

Gość miki1985
A tymi chusteczkami przeciera się normalnie twarz i tyle? Czy trzeba później jeszcze raz nałożyć puder?

Gość agnieszka011387
Witam ja również próbowałam wiele kremów i nic z tego żaden nie działał. W końco poczytałam o kremie BIODERMINE wygląda jak maść bo jest w metalowej tubie, ale jest naprawdę dobry. Kosztuje ok 20 zł i można go kupić w aptece, pewnie nie każdej ale mi mgr zamawia, można też kupić w Internecie. Mi już naprawdę nic nie pomagało, ale stwierdziłam, że za 20 zł mogę zaryzykować i naprawdę skóra się nie tłuści tak jak po innych kremach staje się matowa,co ważne matuje niedoskonałości i zaczerwienienie warto spróbować. Ma naturlane składniki drożdże, które bardzo korzystnie wpływają przy problemach z cerą. Pozdrawiam, w razie co piszcie na email. :)