Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale90367kkkkk

perfidni do ostatnich granic

Polecane posty

Gość ale90367kkkkk

rozstaliśmy sie z facetem w zeszłym tygodniu, od tamtej pory ciągle do mnie wydzwania a nawet przyjezdza pod byle pretekstem, ja zle sie z tym czuje bo go nadal kocham a on w ten sposób nie daje mi o sobie zapomieC! Chciałabym do niego wrócic ale gdy sie rozstawaliśmy powiedział mize jeszcze nie jest dojrzały i nie gotowy.Mnie to zabolało więc uważałam ze najlepiej bedzie jak nie bede go wiecej oglądać.Co mam zrobic? o co mu chodzi???

Gość ale90367kkkkk
:( dlaczego nikt mi nic nie odpisze?:(

Prosto z mostu powiedz mu, że nie chcesz aby do Ciebie przyjeżdżał, czy szukał z Tobą kontaktu. Zero kontaktu - tak mniej boli.

ja tez sie rozstalam z facetem z podobnych powodow, 2 tygodnie temu, ale on nie daje o sobie znac, zrob jak moj eks, urwij kontakt, gwarantuje, ze twoj byly poczuje sie jak smiec i da sobie spokoj, ja dalam

Gość ale90367kkkkk
tak, wiem, tylko z drugiej strony zaczynam myśleć ze on coś jednak do mnie czuje skoro nie daje za wygraną a moze chodzi mu tylko o seks, juz sama nie wiem:(

Skoro nie jest gotowy, to czego jeszcze u Ciebie szuka? Ile ma zamiar być niegotowy? Poza tym, przepraszam, ale nie wierzę w te dyrdymały o przyjaźni między byłymi kochankami. Ci porzucani zawsze w tym układzie cierpią, bo łudzą się, zwodzą sami siebie itd - w większości przypadków nic z tego nie wychodzi a jedynym skutkiem jest niepotrzebnie długi okres \"rekonwalescencji\".

jako facet, gdzies ty sie zachowal, juz myslalam, ze nie ma facetow co uwazaja, mowieni o braku gotowosci i pozostaniu przyjaciolmi, za pierdoly, myslalam, ze to taki standardowy tekscik uzywany przez wiekszosc znudzonych kolesi

Gość bla bal
najlepiej psem poszczuc albo kolega niech mu przemowi do rozumu

Gość ostrokrzew
To instynkt posiadania - nie jesteście razem, ale wciąż stanowisz jego "terytorium", którego pilnuje. Im szybciej się go pozbędziesz, tym lepiej dla Ciebie.