Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaritka

facet to swinia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

dzisiaj przejrzalam strony na jakie wchodzil moj chlopak kiedy ja za sciana sie kapalam.... GORĄCE LASKI....DZIWKI....itd.... przyznal sie przez telefon...a ja ? ja czuje sie zawiedziona i gorsza.... dzieki niemu! :( przeciez ja jestem jego idealem... to dlaczego napala sie na inne ? boli mnie to ale wiem ze jakies 95% facetow robi tak samo...dlaczego tak jest ze faceci zawsze rania??

Gość moj tego na szczescie
nie robi, tez bym sie fatalnie poczula....

Gość izzzzzzzzz
Hej:) każdy facet od czasu do czasu oglada gołe babki w necie,mnie to jakoś nie drazni:) chociaz on jakos nie robi tego ostentacyjnie:)Nie bierz tego do siebie,lepsze to niz by cię zdradzał.ja nawet sama niekiedy z partnerem oglądam,wtedy czuje ze mam kontrolę:)

napisal do mnie, ze jest glupi i bardzo przeprasza, ze na mnie nie zasluguje i zrobi wszystko zebym mu wybaczyla.... ale mi nie jest tak latwo poprostu powiedziec\"dobra nic sie nie stalo\" boje sie teraz mu zaufac...

Gość izzzzzzzzz
ja mam mnóstwo kumpli,od dziecka akurat tak mieszkałam,ze byli sami faceci w pobliżu i wierzcie mi nawe najbardziej porzadni faceci oglądają "laski" w necie,przy czym ich dziewczyny/żony nie mają o tym pojęcia.Dlaego toleruję o też u mojego faceta,poprostu traktuję to jakoś normalnie.

chcialabym zeby traktowal mnie jak ta jadyna ktora bedzie podziwial zawsze a skoro oglada gole baby czuje sie jakbym byla gorsza jakby mi czegos brakowalo albbo poprostu jakbym mu sie juz znudzila:(

Gość cv
rzeczywiście jest głupi bo mógł kasować historie i pliki tymczasowe, a pliki pochować w ukrytych folderach

Gość izzzzzzzzz
ja mam mnóstwo kumpli,od dziecka akurat tak mieszkałam,ze byli sami faceci w pobliżu i wierzcie mi nawe najbardziej porzadni faceci oglądają "laski" w necie,przy czym ich dziewczyny/żony nie mają o tym pojęcia.Dlaego toleruję to też u mojego faceta,poprostu traktuję to jakoś normalnie.

chcialabym zeby traktowal mnie jak ta jadyna ktora bedzie podziwial zawsze a skoro oglada gole baby czuje sie jakbym byla gorsza jakby mi czegos brakowalo albbo poprostu jakbym mu sie juz znudzila:(

Gość izzzzzzzzz
ja mam mnóstwo kumpli,od dziecka akurat tak mieszkałam,ze byli sami faceci w pobliżu i wierzcie mi nawe najbardziej porzadni faceci oglądają "laski" w necie,przy czym ich dziewczyny/żony nie mają o tym pojęcia.Dlaego toleruję to też u mojego faceta,poprostu traktuję to jakoś normalnie.

Gość cv
rzeczywiście jest głupi bo mógł kasować historie i pliki tymczasowe, a pliki pochować w ukrytych folderach

Skoro wiesz, że 95% facetów tak robi (swoją drogą nie wiedziałem, że aż tylu) to w czym tkwi problem? Masz prosty wybór - już wiesz, że on jest jednym z tych, którzy takiej dodatkowej stymulacji potrzebują (i wcale nie oznacza to, że Cię nie kocha). I teraz, albo to zaakceptujesz, bo raczej będzie dalej to robił, co najwyżej będzie się z tym lepiej ukrywał, albo nie i to oznacza koniec związku. Tertium non datur. Co najwyżej będziesz się przez jakiś czas katować takimi myślami, jak te przedstawione w pierwszym wpisie i teraz tylko kwestia tego, kto przerwie to pierwszy - Ty, bo tego nie zaakceptujesz, czy on, bo w końcu nie wytrzyma Twoich pretensji.

Gość kamyczek111111
a wiecie co mnie denerwuje ? takie gadanie dziewczyn ze kazdy facet to robi i ze to naturalne. wkurza mnie to dlatego ze po 1 wg mnie to nie jest normalne bo jesli facet kocha i jest z dziewczyna, ktora go kreci to nie ma prawa ogladac sie ani na ulicy za innymi, ani w necie, ani gdziekolwiem. po 2 nie mowcie ze kazdy bo to nieprawda, moj tak nie robi i niech tylko nikt mi nie probuje mowic ,ze jestem naiwna, ze tak mysle, nie jestem bo wiem ze on nie ma takich potrzeb to sie czuje no nie, a tych wszystkich co siedza i sie slinia na widok innych bym za jaja powiesila ;/ tacy to maja kompleksy i tyle :|:|

wolalabym o tym nie wiedziec... kiedys w historii znalazlam jakies 30 stron ...byly odrazajace naprawde..... i byl wtedy sam w domu u mnie... wyparl sie ze to nie on...dzisiaj kiedy sie przyznal wiem ze tamte 30 stron tez odwiedzil... a co mnie najbardziej boli? to... ze zrobil mi awanture dlaczego ja go wogole podejrzewam...a jak juz sie wydalo robi z siebie ofiare i odkreca kota ogonem...boli bo go kocham:(

Gość miaaaaa
przesadzacie glupie baby

myslalam ze znajduje sie wlasnie w tych 5ciu % ale sie mylilam... tak jak powiedziala przedmowczyni..facet ktory kocha swoja dziewczyne nie powinien tego robic...dlaczego kobiety nie napalaja sie na gole jaja (nie mowie ze zadna tego nie robi) dla mnie to jest jasne....kocham faceta i tylko on mnie kreci nie potrzebuje patrzec na innych bo on jest dla mnie kims z kim chce spedzic cale zycie...

Hej, hej, heh Margaritka. Nie bierzesz pod uwagę jednej rzeczy - Ty jesteś kobietą, masz kobiecą seksualność, wrażliwość i kobiece podejście do erotyzmu oraz uczuć. On (i każdy inny mężczyzna) jest, no właśnie, mężczyzną i jego seksualność i wszystkie powyższe są MĘSKIE. Tym też się różnimy - problem polega na tym, że w niektórych układach damsko-męskich część tych róznic akceptujemy, część uczymy się akceptować i wtedy jest szansa na udany związek. Np. mężczyźni są najczęściej wzrokowcami - bardzo silnie działa na nich widok kobiecego ciała czy czegokolwiek związanego z seksualnością, kobiety wrażeń wzrokowych nie potrzebują tak bardzo (często w ogóle). To dlatego nie kręcą Cię \"gołe jaja\", jak byłaś uprzejma się wyrazić.

moj facet (jestem tego pewna) nawet gdyby przyszla do niego DODA to by ja wykopal za drzwi... podziwiam Twoja wytrwalosc margaritka...

Gość kamyczek111111
jesli tak latwo ci jest wszystko zrzucic na geny, psychike i roznice biologiczne to idz na polowanie, przynies do domu jakiegos zwierza i upiecz go na ognisku, bo do tego stworzeni byli faceci no nie ? czasy sie zmieniaja i nie mozna sie zastawiac roznicami w psychice ;/ wiele dziewczyn kreca gole jaja innych, ale nie ogladaja ich z prostej przyczyny ,bo kochaja swoich facetow :| a niekotrzy z was nie umieja odroznic milosci od szczeniecego zauroczenia i wtedy wlasnie ogladaja sie za innymi. a poza tym nie mowcie ze kazdy facet, bo obrazasz mojego chlopaka ,mojego tate i wielu innych porzadnych gosci ;/

Gość kamyczek111111
to bylo do tego "faceta" pare wypowiedzi wyzej :D:D

ta_jedna----no to mnie pocieszylas... moge tylko pozazdroscic faceta i jeszcze gorzej sie zalamac

Po pierwsze: daruj sobie osobiste wycieczki i napastliwy ton, bo nie robi to na mnie wrażenia. Wiesz, tak się składa, że przeczytałem w życiu to i owo i mam takie poglądy a nie inne. Jeśli nie pasują one do Twojego światopoglądu, to Twój problem a nie mój. Po drugie, nie napisałem nigdzie o \"wszystkich\", więc bądź łaskawa nie łgać. Po trzecie, sprawdź sobie znaczenie słów \"atawizm\" i \"atawistyczny\". Po czwarte, większość kobiet na tym forum ma dużo problemów z prostej przyczyny - nie potrafią sobie wbić do łepetyny, że mężczyźni myślą INACZEJ. Jeśli cokolwiek tu piszę, to właśnie po to, aby pokazać właśnie męski punkt widzenia. Chcecie czytajcie i może Wam to w czymć pomoże, nie chcecie, nie czytajcie i też wszystkiego najlepszego.

jako facet >> bycie w związku nie polega tylko na tym, żeby kobieta rozumiała faceta i akceptowała jego seksualność, my chyba też musimy być rozumiane prawda? Poza tym problem pojawia się wtedy, kiedy kobieta nie chce, żeby jej facet podniecał się innymi (a zaręczam że większość nie chce) i nie jest jej zbyt fajnie, gdy facet się ślini na widok wypiętego, nasmarowanego oliwką tyłka, a tłumaczenie, że facet jest wzrokowcem i dzięki temu się podnieca, jest jeszcze głupsze :O bo to naprawdę boli

Gość kamyczek111111
dookladnie zgadzam sie z pania wyzej, co do mojego tonu to chyba masz przewidzenia bo on w zadnym ze slow nie jest napastliwy :O poza tym takie tlumaczenie sie i zwalanie na biologie jest wkurzajace chyba dla kazdej dziewczyny i jesli chcesz dawac takie zlote rady to sobie daruj, bo tylko zdenerwowac mozesz i nic wiecej ...