Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaritka

facet to swinia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

o zobaczcie jak sie dziewczyna wyrobiła... na początku taka niewinna, a teraz juz perwery preferuje... wiedzialem, że to cicha woda :P

na koniec powiem ....wypierdalac!!!! :) no i dobranoc pozdrowionka margaritko 3maj sie cieplo! :)

Gość jako kobieta
zrownowazona to ty nie jestes

ciekawe, ze ta kulturalna i niezboczona czesc forum, najbardziej zawsze bluzga :P

Gość nietutejsza
i motem sie takie subtelne dziwoje niczym margeritka i taka jedna dziwia, ze faceci zamiast sluchac ich fochow wola sie zmasturbowac przy dorodnym, wypietym dupiszcu na ekranie :P

Gość jako kobieta
no wlasnie komiczne bo im sie moralnosc tylko z dupa kojarzy i tam wlasnie maja poszanowanie drugiego czlowieka

skad wiesz ze nie wyrazila? siedzisz z nia przy komputerze? bo ja po jej wypowiedziach sadze ze potrzebuje pomocy a wy sobie drwicie z czyjegos cierpienia...dla was moze z blahych powodow,dla niej nie! ale ten sie smieje kto sie smieje ostatni!:)zycze wam gorszego

margeritka, jak bedziesz chciala poeksperymentowac, to pisz na priva :P widze, ze wyobraźnie to Ty masz :D

Gość nietutejsza
toc nie czytasz, ze jej chciano pomagac??? ale ona sie zaczela fukac, wiec co tu dalej sobie jezyk strzepic.

Gość jako kobieta
za przeproszeniem- wyjales mi to z ust - komiczne

Gość nietutejsza
tak, ogladanie golych bab to wielki grzech, a zle ludziom zyczyc i kazac wypierdalac to raptem sama cnota ...

co wy wiecie o mnie?pfffffff pogadajcie lepiej o pogodzie bo mnie nie znacie,nie wiecie jak wygladam i kim naprawde jestem....wiec juz starczy mi tych obelg... zwrocilam sie o pomoc...a ze tacy jestescie a nie inni i potraficie tylko smiac sie z cudzych problemow to juz trudno,jednak przykro mi z tego powodu ze tak zostalam potraktowana...dobranoc...

Gość jako kobieta
ja wiem tyle, ze jestes ta sama osoba co ta jedna czy to juz cos?

Gość jako kobieta
piszesz posty i margaritki i tej jednej

Gość jako kobieta
podalas dwa razy ten sam e-mail nastepnym razem wiecej sprytu dla ubogich kochana

Gość nietutejsza
kto ci kobito obelgi rzuca? jak cie traktowano powaznie, zaczelas sie czepiac i rzucac, wiec wzieto sprawe na humor. dziwi cie to?

Gość jako kobieta
tu chodzi o zaufanie JAK MY CI TERAZ MAMY WIERZYC??

nie musze sie przed Toba tlumaczyc chociaz to nie ja jestem dwoma osobami w jednym...chociaz ta osoba jest nawet bliska mi osoba:) starczy?

Gość nietutejsza
oj wytlumacz, nie badz taka ;)

Gość jako kobieta
sluchaj moja droga oprocz tej "bliskiej osoby" z ktora moglas pogadac w zaciszu swego domu tylko my sie toba zainteresowalismy i to jeszcze calkiem milo bo nie przekreslilismy twego jakze plodnego zwiazku a ty nam zyczysz wszytskiego najgorszego zdaja sie nie wiesz, ze zyczenia wracaja do ich autora wszytskiego najlepszego i dobranoc masz bliskie zyczliwe ososby to po co zawracasz nam dupe?

Gość nietutejsza
znow margetirka kokietuje, troche powie, troche maja sie domyslac ;) a tak a propos to odnosnie tematu jeszcze chcialas popolemizowac, czy tylko teraz sie cieszyc, ze zalozylas temat a inni popisali cos zamiast olac?