Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuska507

czy wzrost ma znaczenie? Wasza opinia?

Polecane posty

Gość martuska507

ja mam takie pytanie bo chcialabym wiedziec jak to ludzie postrzegaja. Pewnie zaraz powiecie ze sama mam taki problem... moze i mialam ale kiedys. sytuacja wyglada tak ze jestem juz ponad rok z chlopakiem ktorego kocham ponad zycie! jest dla mnie wszystkim. ani razu mnie nie zawiodl. rozumiemy sie bez slow. tylko ja naleze do wysokich dziewczyn178 cm a on ma 170. wiec roznica jest spora. mi przeszkadzalo to jak zaczynalismy sie spotykac ale jak odkrylam jakim jest czlowiekiem to wszystko inne jest niewazne. tylko zdziwilo mnie to jak ostatnio rozmawialam z mama i ona powiedziala ze np trudno jej wyobrazic sobie slub, zdjecia slubna jak jest taka roznica, dodam ze mama bardzo slabo zna mojego chlopaka a to ze wzgledu na odleglosc. nie wiem czy to sa jakies stereotypy. chcialabym wiedziec jak Wy postrzegacia pare idaca ulica, trzymajaca sie za rece i jak widac od nich ze jest im razem dobrze.

Gość lasstarria
ja sama mam 179 a facet z ktorym sie spotykam 174. Niby 5 cm ale jednakja zawsze mam na sobie maly obcasik do 4 cm. Nie wiem jak patrza na to moi znajomi, rodzina ale czasami mam wrazenie, ze dziwnie:(

Gość wg mnie to nie ma zadnego znac
zzenia dla osoby ktorej to dotyczy, bo jak inni na to pstrza to chyba nie wazne:) bynajmniej dla mnie nie wazne:P

jak dla mnie rownosc to max wzrostu, zle bym sie z tym czul jakby kobieta byla wyzsza

Gość wg mnie to nie ma zadnego znac
no to Ty bys sie zle czul, a sa osoby ktorym to odpowiada, bo milosc nie ma OGRANICZEN do wzrostu. sorry

Moja pierwsza miłość była niższa odemnie. Nie martw się, przecież wzrost nie ma znaczenia tylko to co do siebie czujecie prawda? Pozatym, w łóżku się wszystko wyrównuje =D

Gość studnia dniówka
jezeli Tobie to nie przeszkadza to w czym problem? no chyba ze opinia rodziny i to ze ludzie beda na was dziwnie patrzec jest wazniejsze od uczucia:o

Gość Me To You
Kolego trzeba byc troche elastycznym. Ja mam 170, a moj 192 i jakos siegam zeby go pocalowac. Lozka jest n a tyle dlugie,ze mozna lezec na swoich poziomach,co ty pleciesz. A do zalozycielki tego tematu. Zaznaczam chcialam dowiedziec sie jakie jest zdanie innych,i nie robic zaraz jazdy za to. Dla mnie liczy sie wzrost,zawsze szukalam wyzszych od siebie,raz bylam z facetem tego samego wzrostu.Dziwnie sie z tym czulam,w ramach wyglupow chodzilam ulica zeby byc nizej. Dla mnie dziwnie takie pary wygladaja. Ale skoro jestes z taka osoba szczesliwa to nie patrz an innych.

Gość moze byl czesciowo
a mama wolalaby zebys byla szczesliwa z niskim, czy nieszczesliwa z wysokim np.???

Gość filifilifon
a czy uwazacie ze 167 cm dziewczyny i 188 cm chlopaka to duza roznica ?? Niby nie jestem niska, no ale..

Gość real1
ja pier jaki problem? lubie wysokie dziewczyny i chce miec tego samego wzrostu lub wyzsza. jesli wam to nie przeszkadza to niech mama zamilczy, slub trwa 1 dzień, a małrzeństwo do smierci, lepiej martw sie zeby czegos nie spieprzyc a nie o wzrost

> real1 > ja pier jaki problem? lubie wysokie dziewczyny i chce miec tego > samego wzrostu lub wyzsza. jesli wam to nie przeszkadza to niech > mama zamilczy, slub trwa 1 dzień, a małrzeństwo do smierci, lepiej > martw sie zeby czegos nie spieprzyc a nie o wzrost HAHAHAHAHAH \"...a małrzeństwo do smierci...\" Ja polakiem nie jestem i sam wiem ze pisze sie \"małżenstwo\" :) Co za ludzi tu pisza? Po zawodowce? :) TO JA: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3757435 Samotny Europejczyk