Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dobrze że poruszono to w TV

Jola w Big Brotherze powiedziała, że nigdy w życiu się nie masturbowała

Polecane posty

Wiele dziewczyn wypiera się masturbacji podczas gdy wielu facetów się do niej przyznaje a nawet jeśli sie nie przyznaje, to każdy zna i zgadza się ze stwierdzeniem, że \"każdy facet się masturbuje\". A jak to w końcu jest z wami dziewczynami? Kłamiecie, że się nie masturbujecie czy naprawdę się nie masturbujecie?

Gość poruszono w TV
ło matko!

Gość gość
........Jola tanczy na sole juz ostatkiem sił.........:D:classic_cool:Swoją drogą Jola dobrze gra na flecie :D

----->a kurwa nie masz innych A czy ja rozmawiam o programie Big Brother? Rzuciłem tylko na niego okiem. Wyobraź sobie, że poprzednich trzech edycji prawie wcale nie oglądałem. Interesuje mnie temat, który opisałem ale widzę, że w tym temacie panuje zmowa milczenia.

Gość gość
Ciężko mi będzie na temat o tej porze.W sumie starałam sie na temat Joli chociaż, fakt niezaprzeczalny, że lubi grać na flecie:D

Gość gość
Dobra, masturbuje sie jak dzika, nie wyobrażam sobie inaczej. To jest tak dobre, jak zimne piwo, czy papieros, nie da sie życ bez tego;)

Gość poruszono w TV
zabrzmialo, jakby Big Brother byl ambitnym programem pop-naukowym i nalezaloby bra na serio wyglaszane w nim sądy.

----->pozdro600 Bo ci uwierzę, że ci ciężko o tej porze. Z tego, co cię znam, to dla ciebie jeszcze bardzo wczesna pora:) No chyba, że zaszły u ciebie jakieś zmiany:) Nie lobię odwracania kota ogonem (choć może sam tak czasem robie ale o tym cicho! :) ) No więc, do tematu!!!

Gość gość
Pięknie odpowiedzialam zgodnie z tematem:)A pora dla mnie juz pozna, bo sie troche przestawiłam ostatnio.A faceta of korz mam:P

Gość gość
Wiesz, nic mi nie brakuje, ani fizycznie, ani intelektualnie. Nie rozumiem Twojej pesymistycznej wizji:PW niekórych sferach nawet cierpie na nadmiar......:)

Gość gość
Zdefiniuj pojęcie często, z mojej definicji wynika, że często i monotematycznie zadajesz to samo pytanie :classic_cool:

Gość gość
Częściej niż raz na tydzieńA Ty?:)

Gość gość
Lepiej powiedz, dlaczego taki nowobogacki spedzał wakacje nad zimnym Bałtykiem, zamiast wyrywac jakieś Hiszpanki albo Greczynki;)

Gość gość
To pisz gdzie byłeś, łooo rany 😴

Gość yff
Nie rozumiem jak można publicznie mówić o sprawach intymnych. To tak odnośnie uwagi tamtej dziewczyny... Niemniej gdybym w zaufaniu miała z kimś rozmawiać, nie wstydziłabym się przyznać że mogę nie mieć faceta i że wolę samozaspokojenie niż dzielenie się intymnością z kimś kogo nie jestem pewna... A ponieważ temperament mam, i to spory, to masturbowałam się w życiu często.

Gość gość
Wklejcie normalnie tego linkaI ofkorz witam klona:D🖐️

Gość gość
I gadaj Pedalisto, gdzie byłeś. Nie wstydz sie, nawet jeśli to było u babci na wsi :classic_cool:

Witam Wielką Matkę :D🖐️ Nie chce się wkleić normalnie, wietrzę w tym jakiś sabotaż układu :(

Gość gość
Dobra mam 🖐️

Gość to ten link
Nie umiem wklejać linków, chyba poświęcę się obserwacji zycia seksualnego sowy pójdźki na strychu mojego wujka Grzegorza :o

Gość gość
Bzdura ten artykuł. Nie wierze, że pieniądze tak wykręcają psychikę:oPotrzeby emocjonalne ludzie mają takie same, nieważne ile mają hajsu.Rozwalił mnie artykuł, że miloner bedzie wymagał, by zona mieściła sie w jeansy rozmiar 36 tydzien po urodzeniu blizniaków:o

Gość gość
Rozwalił mnie artykuł=rozwalił mnie kawałek 😴Chyba jestem śpiąca:oIdeał, coś sie długo zastanawiałeś nad tym Rodosem, pozwałam sobie wątpić:P

Gość to ten link
Ja na ten przykład co roku moczę swe grzybiczne stopy w solankach ciechocińskich :classic_cool:

Gość gość
Heh, podszywacze nie śpią:D Dziki szok.

Gość to ten link
A chamom każę płacić podwójnie :classic_cool: