Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewela

Polacy w United Kingdom

Polecane posty

Gość rewela

Dzien dobry wam waszystkim. Temat kieruje do wszystkich kobiet mieszkajacych w Zjednoczonym Krolestwie Brytyjskim. W ostatnim czasie wyjechalo nas naprawde duzo. Kazdy mial swoje powody, o nie nie pytam chyba ze ktokolwiek chcialby o nich na forum porozmawiac. Gdybyscie trafily na ten temat na Forum moze na poczatek napiszcie w jakim miescie w UK mieszkacie. Moze uda nam sie stworzyc taka mala kobieca spolecznaoc ktora bedzie mogla sobie o wszystkim porozmawiac, wymienic sie opiniami, radami. Pozdrawiam serdecznie Anglia.Bristol. Ewelina

Gość tak naprawde
witam. wyjechalam co prawda dawniej niz niedawno ale wyjechalam kinga londyn, kilburn

Gość rewela
Powinnam napisac Polki w UK, ehh wybaczcie...pozna juz godzina :-)

Gość tak naprawde
kochana na forum o ciazy sa dwa topiki dla kobiet--ciezarne polki i matki polki w uk

Gość rewela
Londyn, bardzo lubie Londyn. Jest dla mnie bardzo fajnym miastem. Ale w nim nie mieszkam, przyjezdzam dosc czesto by dowiedzic znajomych lub cos nowego odkryc, bo to miasto jest pelne tajemnic, niespodzianek i wielu trudnosci (no. obecny strajk metra wspolczuje) pzdr

Gość rewela
nie zlozylam tego tematu by rozmawiac o ciazy, lub maciezynstwie.

Gość tak naprawde
dzieki bogu, bo sa nudnawe na szczescie strajk metra mam gdzies , nie korzystam

Gość rewela
Najbardziej zalezaloby mi na spotkaniu tutaj mlodych ludzi, cialem duchem jak kto sie czuje.... szczesciara. Ja sie dzis od znajomych z Londka nasluchalam...

Gość tak naprawde
no ja raczej mloda i duchem i cialem, chociaz jak kto uwaza-27 to mloda czy nie???? ja swoje z metrem przeszlam ostatnie 4 lata, teraz nie musze jezdzic. co robisz w Bristolu??

Gość rewela
Tak NA PRAWDE :-) kazdy ma tyle lat na ile sie czuje :-) Ja w grudniu bede miala 26;-) i sama nie wiem jak to jest sie czuc na jakis wiek... Do Bristolu przyjechalam by odpoczac. ''Ucieklam'' z Wawy, choc z niej nie pochodze. Mieszkam, tutaj pracuje, stad podrozuje. Staram sie zyc pelna para i gonic plany z marzeniami, puki nie pojawie sie na forum dla ciezarnych lub tych na maciezynskim... A Ty, Londyn duze miasto, duze mozliwosci, duzo rodakow...

Gość tak naprawde
z tymi rodakami to sama wiesz jak jest-- tutaj az za duzo, szczerze mowiac wybawilam sie pierwsze trzy lata w londynie, teraz to juz tak samo jak u siebie w miescie w polsce a gdzie podrozujesz??? i jak Wy latacie do polskie z tego Bristolu??

Gość rewela
Tak, wiem jak to jest z Rodakami. Ale zle sie nie bede wypowiadala, kazdy ma swoje wlasne doswiadczenia. Mi na szczescie sie udalo, zlego slowa nie moge powiedziec. Podroze: Caly niemal Bristol na rowerze kiedy innego srodku transportu nie posiadalam+ aparat w plecaku i zwiecanie w sobotnie popoludnia. Okolice Bristolu, atrakcje, Walia bo blisko, Cornwalia i dosc czesto Londyn i jego atrakcje. Wlochy w te wakacje i za dwa tyg Amsterdam :-) Kolezanko wczesniej latalo sie z Luton/Stansted/Gatwick/Heathrow bo tutaj bylo tylko polaczenie z Krakowem. ale ... Natomiast od Paz. br polaczenie z Wawa (easyjet) od List. br/Rzeszow/Wroclaw/Katowice/Poznan (ryanair) Wiec teraz moze kazdy sobie cos z tych 6 miejscowosci. Juz z pierwszymi kursami bede mogla wyprobowac Wawe i Wroclaw.

Gość tak naprawde
no wlasnie tak myslalam, bo ostatnio lecialam z gosciem z bristolu, ktory musial tak dojechac z luton adlaczego jeszcze nie spisz??

Gość rewela
juz wlasnie chcialam sie pozegnac. Dobranoc Dzieki za rozmowe. Bede tu zagladala, moze ktos do nas dolaczy. Nocne marki, pozno chodza spac. Czytalam sobie rozne artykuly. Do do. E.