Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skądjatoznam

Mąż wymusza na mnie seks

Polecane posty

Gość skądjatoznam

Mam tego dosc. Nie jestem lalką, albo chcę albo nie. Jest niewyzyty, nie może się opanowac.

Gość Albert380
Nie ma co z ć..ki robić kapliczki...

Gość a moj mowi
a z kim mam to robic jak nie z toba?

Gość trtrtrtr
myślę że codzienie (!), dewiant jeden... :classic_cool:

Gość skądjatoznam
nie chodzi o to ile razy w tygodniu, ale np. przychodzi do domu godz.2 w nocy, nie wiem skąd podpity ja śpię a on się kładzie i od razu przechodzi do rzeczy. Wkurwia mnie maksymalnie.

to moze probleme Twojego męża jest to, że często wraca do domu podpisty w srodku nocy \"skądś tam\" a nie częsty sex?

a mowilas mu to? czy jak zwykle kazda glupia pinda zalatwia problemy na kafe... a skad my mamy wiedziec jak ci pomoc jesli ty zapewne nawet z nim nie rozmawialas...

Gość trtrtrtr
pierdolnij go patelnią... ale ja się nie znam - lubię taki "wymuszany" seks, nawet na śpiocha, nawet z podpitym (a ściślej, zwłaszcza z podpitym)

Gość skądjatoznam
właśnie podejrzewam że szuka, w sumie mało mnie to w tej chwili obchodzi. Tak mnie wnerwił że mam go dosc.

Gość to sprzeciw sie
a jak nie to dzwon na policje. przeciez to gwalt.

no tak... facet ma wieksze potrzeby, Ty nie godzisz sie na to, nie interesuje Cie, że szuka dupy na boku... to po co ten temat? zwlaszcza, że jak na razie to Ty jestes tutaj winna...

Gość skądjatoznam
Jasne że mówiłam, ale on mnie bierze siłą, mówi przestań tak cię pragnę itp. W takich chwilach leżę jak kłoda i myślę wkładaj, rób co chcesz. Często konczy sam.

zadne organy ścigania nie zaiteresuja sie takim zgłoszeniem, zwlaszcza, że zapewne o niezadowoleniu autorki wiedza tylko czytelnicy kafeterii

Gość trtrtrtr
skoro takie masz podejście, to po co się męczysz, i jego też... rozwiedźcie się

no to spoko, ciesze sie, że masz szczęśliwe małżeństwo - dlugo trwa ta sielanka? a moze juz Ci sie mąż znudził i ten ktos na boku jest Ci na ręke?

Gość skądjatoznam
No jasne ja jestem winna, bo nie chce rozkładac nóg przed pijanym mężem. Wydaje mi się że małzenstwo to nie tylko seks, mam dziecko w sumie dwoje mąż i syn.

wraca o drugiej w nocy niewiadomo skąd i traktuje jak k...? po co Ci takie małżeństwo? albo walczcie o nie razem, albo uciekaj od świra. On raczej nie jest normalny, więc najlepsze jest wyjście drugie?...

Gość to sprzeciw sie
oczyiwscie ze policja przyjmnie zgloszenie. seks to nie obowiazek malzenski!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość trtrtrtr
a dlaczego nie chcesz? nie lubisz seksu? nie podoba ci się że się bawił poza domem i wypił? moze coś jeszcze...

Gość rozalinda
a moj dzisiaj w nocy znowu sie zabawial raczka....... ;(

nikt nie mowi ze to twoja wina a po drugie najwidoczniej jakos malo przekonywujaca bylas kiedy mu mowilas ze nie chcesz.... poza tym nie mozezs np no nie wiem go kopnac jak sie do ciebie dobiera? poza tym musisz spac w tym samym miejscu co on? jak wraca do domu pijany to zamykaj sypialnie i niech facet spi w goscinnym albo gdzies;/ wkurzasz mnie bo piszesz ze taka biedaczka z ciebie a sama sobie na to pozwalasz tak naprawde

ale dlaczego nie jest normalny? nie normalna to jest żona, ktorej nie przeszkadza, ze facet wraca skądś tam i ze szuka kogos na boku... zresztą jak czasem wyjde z kumplami na piwko i wracam w nocy to tez sie dobieram do swojej kobiety i jej sie to podoba.... a kiedy mowi nie, to nie.... ale kobietom zdecydowane \"NIE\" przychodzi z ogromnym trudem... macie ujemny poziom asertywnosci

Gość skądjatoznam
małżeństwem jestesmy 11 lat. Mamy niepełnosprawne dziecko (nie chodzi), ma 7 lat. Myślę że to mężusia przybiło, nie może się z tym pogodzic. Mnie też jest bardzo ciężko, alo on się z tym nie liczy.

Gość trtrtrtr
traktuje jak k...??? że jej szepce "tak cię pragnę" i chce się z nią kochać?

Gość skądjatoznam
No właśnie mężczyźni nie rozumieją że NIE to NIE.

\"oczyiwscie ze policja przyjmnie zgloszenie. seks to nie obowiazek malzenski!!!!!!!!!!!!!!!!\" przyjmą też zgłoszenie, że w Twojej lodówce działa zorganizowana grupa przestępcza... oba potraktuja tak samo... policja nie miesza sie w takie sprawy, bo 99% kobiet, wycofuje sie potem i jeszcze atakuja policje... ile razy było tak, że policja przyjechała uspokoić krewkiego męża, a potem żona sama pisała skargi, bo jej dziubdzisia ktoś uderzył...

skądjatoznam bo Wasze nienajczesciej oznacza \"przekonaj mnie, że tak\" ... setki razy słyszalem \"nie\" w róznych okazjach, po czym niedługo okazywało sie, że jednak \"tak\"... same jestescie sobie winne

że też nikt się nie zastanowił dlaczego ten jej mąż taki jest? Może tego świra dostał przy żonce,która systematycznie go w tej materii ograniczała,a to zmęczeniem,a to bólem głowy,a to innego rodzaju niedyspozycją no i w końcu chłop zaczął z kumplami popijać,a wiadomo ,że takie towarzycho potrafi podkręcić.Może też sam popija żeby dodać sobie odwagi bo na trzeźwo nie ma odwagi poprosić żonkę o dupę raz w miesiącu :D :D :D