Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skądjatoznam

Mąż wymusza na mnie seks

Polecane posty

komiczne spoko, już rozpracowałam swoje własne hasło no kafeteryjnym mailu od elektronicznych książek (bo zapomniałam hehe) - teraz mogę szaleć ;)

Gość skądjatoznam
kochamseksik proszę cię nie kpij, nie wiem ile masz lat, ale to naprawdę nie jest powód do kpin.

Zatem szalej o Klaudycjo!!! Oddaje w Twe ręce wodze tego nieokiełznanego, szalonego rumaka, jakim jest korespondencja ze mną :P:P Ps i jak mąż - jest w domu? to do autorki

Gość skądjatoznam
jest w domu, już śpi.

komiczne no nie wiem, nie wiem, jak to ma być aż tak nieokiełznany, szalony rumak to ja się muszę jeszcze zastanowić ;)

Gość skądjatoznam
Praktycznie się nie odzywam, tylko zdawkowo tak nie prosze i tyle. Wiesz to już było nie raz i nie dwa, ale jutro mu nagadam. Dzisiaj nawet się z nim nie położę. Wolę spac na podłodze.

Kokietka, droczycielka i flirciara w jednym... To o Klaudce oczywiscie... Ale jedno co moge powiedziec - cenie w Tobie, naprade mam wielki szacunek, do Twej silnej woli... to bardzo zacna cecha... Jestes wyjątkowa... Tak bardzo chcesz napisać, ale sie powstrzymujesz :P Jestem pod wrażeniem i chyle czoła :P Do autorki... Na podlodze to on powinien spać.... On w ogole pamieta co zrobil? I nie dus tego w sobie, bo ciche dni sa najgorsze

komiczne --> no niesamowite - ja dokładnie to samo cenię w Tobie ;) skądjatoznam --->słowo \"proszę\" wykreśl póki co ze Swojego sownika jeśli o męża chodzi. Głowa do góry

Gość cdn
Przbrnęłam tylko przez kilka stron skądjatoznam ja Ciebie rozumiem. Takie podejście do sexu jak twojego męża też by mnie odrzuciło. Mam znajomych którzy mają 10 letnie dziecko nie chodzące. Dziewczyna ma od dźwigania rozwalony kręgosłup, na szczęście mąz jej dużo pomaga przy dziecku. Ktoś kto nie wychowuje niepełnosprawnego dziecka nie ma o tym pojęcia jaka to ciężka praca wykonywana z miłością. Gdyby cię odciążył pewnie i na sex znalazłaby się ochota. Co do wyjścia samej, im się wydaje że to takie proste. Innej koleżanki mąż , po rozmowie że ona też chce mieć wolny wieczór, powiedział powiedz kiedy ja popilnuję dzieci.Ona po ustaleniu wyszła do mnie, wróciła po 24 i co pana nie było poszedł jak zwykle na piwo. skądjatoznam jeśli masz jeszcze siłę rozmawiaj , mów spokojnie o swoich oczekiwaniach i potrzebach. Na koniec xyzed że też nikt się nie zastanowił dlaczego ten jej mąż taki jest? Może tego świra dostał przy żonce,która systematycznie go w tej materii ograniczała,a to zmęczeniem,a to bólem głowy,a to innego rodzaju niedyspozycją no i w końcu chłop zaczął z kumplami popijać,a wiadomo ,że takie towarzycho potrafi podkręcić.Może też sam popija żeby dodać sobie odwagi bo na trzeźwo nie ma odwagi poprosić żonkę o d**ę raz w miesiącu Tak cię iksiu poruszają choroby dzieci, a tu tego nie zauważyłeś, najważniejsza dupa, Tak krzyczałeś pustaku Niestety ostatnio czytałam badania w których piszą , nie pamiętam procenty ale są duże, że facetów przerasta wychowywanie niepełnosprawnych dzieci . Oni by chcieli być kolejnym dzieckiem z możliwością nieorganicznego wyjścia z domu i seksem.

no Klaudeczko... nie ugryze Cie przeciez ... a juz na pewno nie tak, zeby to bylo nieprzyjemne :P ;)

Gość skądjatoznam
Cdn dzięki widzę że mnie rozumiesz, oprócz kilku osób piszą tu same dzieciaki które mało jeszcze w życiu przeżyły. Chociaż ja 10 lat temu napewno też bym inaczej na to patrzyła. Niestety masz rację mężczyźni gorzej przechodzą niepełnosprawnosc dziecka. Ja już się przyzwyczaiłam, a on dalej ma żal tylko nie wiem do kogo. Dziecko kocha bardzo.

to żal do \"nikogo\".. jest po prostu rozgoryczony... kiedy bylas w ciąży, nie wiedzialas, ze urodzi sie niepelnsprawne?

Gość cdn
komiczne jaka to różnica czy wiedziała? Czasami pewne rzeczy nas przerastają, choć wydawało nam się , że damy radę.

Gość skądjatoznam
nie wiedziałam, urodził się normalny ładny chłopak 54 cm, 3900. To wyszło potem, syn jest normalny intelektualnie, tylko niepełnosprawny ruchowo. To był dla nas straszny szok, no ale po 7 latach już chyba czas wyjsc z szoku i życ dalej.

bo rozmawialem ze swoja kobieta nawet ostatnio i mysleliesmy nad tym, ze gdybysmy dowiedzieli sie, ze dziecko urodzi sie niepelnosprawne, to raczej nie zdecydowalibysmy sie na nie... potem mamy sytuacje w ktorych czlowiek umeczony latami poswiecen, nie wie juz co czuje do tej biednej niewinnej istoty.... nie chce przechodzic takiej proby...

Gość SkaRbie-R
nie wydaje mi sie ze ja gwałci idzie do niej i mowi jak to było/ działasz na mnie cos ta mowiła psała tutaj nie bierze siła, mowi do niej a ona zamiast stroic fochy moze rzec kochanie lubie tak a nie tak. Taka zimna posgowa lalaka z niej wiecznie niezadodowlona ona chyba taka jak Aneta kwarczywk zmienia zeznania jak jej sie widzisz od razu widac ze to zemsta była:)- mowi- jkaby mi pomogl- czytaj dał kase, załatwił prace po 1600 reszta pod stołem:) to by afery nie bylo:) a tak jest. zemsiciał sie.a sama mu sie wepchała na sex czuła korzysc:) baby jedna robia a mowia co inne aby sie tylko wybielic:)

Gość skądjatoznam
powiem Ci komiczne 2 pierwsze lata to był koszmar. Najpierw nadzieja potem coraz mniej, żal. Ja się przyznaję że też miałam w tym okresie odpały. Ale teraz już się z tym pogodziłam, chociaż naturalnie że się boję co będzie dalej. Syn ma 7 lat a ja nie chcę kolejnego dziecka.

Gość cdn
skądjatoznam wiesz to chyba wina nas rodziców że wychowujemy dzieci które później nie radzą sobie z problemami. Kobiety jakoś mają więcej sił na pokonywanie trudności. Wychowuję synów .....na jakich ludzi???

Gość cdn
Jest gwałt fizyczny i psychiczny. Nie koniecznie trzeba bić i wyzywać żeby zmusić kogoś do czegoś.

Gość skądjatoznam
cdn, ja mam fajnych teściów, nie był ich oczkiem w głowie. Ma rodzeństwo, jest najstarszy. Ja syna chciałabym wychowac jak najlepiej ale przede wszystkim żeby mógł jakoś się usamodzielnic kiedyś jak mnie zabraknie. Widzisz mam 28 lat a wybiegam już w daleką przyszłosc.

Gość SkaRbie-R
05.09] 01:07 znajac kobiety widac ze umieja kecic jak Aneta K. Skad takie zaufanie do autorki? Ze mowi prawde? Moze na złosc mu odmawiała sexu? skad wiesz? w sypialni był on i ona, z znajac czyjs charakter mozna przeiwdziec ze troszke koloruje na niekorzysc męża:) Kobiety zachecaja apotem mowia nie albo na zlosc sobie tak robią. Mysle ze kłamie bo raz tak mowi raz siak itp

28 lat - tyle ile ma moja kobieta... mloda baba jestes a juz tyle zgorzknienia i smutku w sumie żal mi Cie

Gość SkaRbie-R
mi jej nie żal, bo zmyśla. Nie lubie ludzi co widzą wine tylko w innych a oni tacy super. od razu wdac, ze taka dziecinna jak na te lata swoje.

Gość skądjatoznam
słuchaj czemu miałabym go oczerniac. Jestem z nim, kocham go czasem mnie wkurwi, komu miałam o tym powiedziec, koleżankom? potem wszyscy by wiedzieli, dlatego tu napisałam bez ściemy. Wolałabym podkolorowac troche ale co by to dało. Nie polepszy mi się od tego.

Gość cdn
komiczne wiesz z tym usunięciem to ciężka sprawa. Też myślałam kiedyś o tym i doszłam do wniosku że po aborcji sama bym sie wykończyła psychicznie. Czyli jak się nie obrócisz dupa z tyłu.

Gość cdn
skądjatoznam nie ma z kim rozmawiać;-)

Gość skądjatoznam
no nie ma a mi się nie chce dzisiaj spac.

Gość cdn
Ja już uciekam do łóżka papa🌻

Gość skądjatoznam
pa