Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12

zobaczcie co mu zrobiłam...

Polecane posty

Gość ermc
didid** - nie wszyscy tacy sa 😡

dokladnie to jest nasz najwiekszy blad zyciowy...pozwalamy im wejsc na glowe:( a potem cierpimy...:( wiem cos o tym:(

a ten facet który mnie odwiózł wtedy do domu od miesięcy powtarza ze mnie kocha i chce być ze mną, przynajmniej okazuje mi uczucie. I chyba dam temu szanse. Po co mi facet z którym mam sie uzerać i z którym tak naprawde jestem tylko chyba pozornie szczęśliwa.. teraz zobaczy co stracił, niech sobie szuka naiwnej idiotki

Gość 655446
bo takich facetow lubicie

Gość dffdfdsf
"A skoro są tu takie tolerancyjne osoby to niech pozwalają też swoim drugim połówka szlajać sie po nocach z kimś innym, bo to przeciez tolerancja." Ano... fantastka z autorki. Facet nie odebrał jakiegoś telefonu i nie powiedział jaki esemes dostał, a ta od razu kwestię zdrady chyba i szlajania się po nocach z tym kojarzy.... Autorko... jak na razie to ty o 22 strzeliłaś focha i pojechałaś z jakimś facetem w siną dal. To jest szlajanie się.

ja nie pozwoliłam sobie wejść na głowe i robić z siebie durnej idiotki, i nie będe udawać ze nic sie nie stalo, skoro było jak było. Zranił mnie tym bardzo, tym bardziej ze ja zawsze kiedy przyszedł w jego obecności sms do mnie , od kogo on jest itp.

Gość i tak do niego wrocisz

Gość Uwazam że zrobilas
bardzo dobrze, jak mozna coś budować oszukując druga osobe ? Przeciez związek to rownież zaufanie ... Na twoim miejscu nie rozmawialabym z nim na gg, jeżeli chce wyjasnić sytuację to przyjdzie do ciebie i osobiscie porozmawia, jeżeli mu oczywiście na tobie zależy, na pewno znajdzie drogę do ciebie, jak nie ... to tym bardziej bedziesz wiedziała, że ten związek nie mial sensu ... PS Jak juz ktos zachowuje się dzieinnie to na pewno nie jesteś to ty :), powodzenia

takie zachowanie z jego strony nie było pierwszy raz. ja pojechałam do domu, a nie wspomne już o tym ile on sie szlaja, a dla mnie czasu nie ma.

Gość jestes jego wlasnoscia
i niw musi ci sie tlumaczyc z niczego

no skoro każecie mi być tak tolerancyjni no to bądzcie!!! pozwalajcie swoim połówką właśnie na takie szlajanie czy wypisywanie z innymi, skoro to nic złego.

Gość jestes jego wlasnoscia
jestes chora tyle ci powiem :)

moze i jestem bo za bardzo chce zaufania i szczerości w zwiazku.

Gość Rexio
Dziewczyny nie wolno bić nawet kwiatkiem (bić znaczy uderzać) Bo jak jakaś pijana za bardzo fika to można wykręcić jej rękę, sprowadzić do parteru za włosy, założyć nelsona)

jak zwykle autorka \"zapomniała\" o czym wspomniec... facet nie odebrał telefonu, odczytal smsa.... dostał opieprz za to, że cos kombinuje.... po czym autorka o 22 zadzwonila po fagasa, ktory na nią leci, ten przyjechał jak taksówka i zmyli sie w srdoku nocy.... faktycznie, ten Twoj facet to świnia :P

Gość elle24
Bardzo dobrze zareagowałaś!Ja miałam taką samą sytuację i zrobiłam dokładnie tak samo,też sobie wyszłam,tylko że on wyszedł ze mną i przez godzine prosił żeby wróciła że wcale mnie nie zdradza,że kocha blablabla a ja głupia się dałam nabrać!Bardzo dobrze zrobiłaś!

Gość dffdfdsf
otóż to

te osoby które, mnie tak krytykuja zycze aby znalazly sie w takiej samej sytuacji

Gość Rexio
Zostaniesz ukarana za kłamstwo i zdradę

Gość dffdfdsf
wyżej przytaknęłam oczywiście osobie o nicku "komiczne"

nie Tobie nikogo osądzać!!! i nie wiesz czy kogoś zdradziłam czy też nie.

jezdzenie po nocy z facetem, który stawia sie na kazde zawołanie jest jak rozumiem mniej podejrzane od samsa i nie odebranego telefonu?

on niczego nie zaczął - Ty masz obsesje zdrady.... ale potem zrobilas cos takiego, co Ciebie juz akurat obiciąża... Ps podzękowałas jakos koledze za dyzpozycyjnosc? Ja bym na miescu tego faceta pomyslal, że tak...

Gość jestes chora
bo bylas i pewnie bedziesz z tym dupkiem, mimo, ze masz obok siebie wartosciowego faceta. Ale lepiej byc z dupkiem, bo przynajmniej od czasu do czasu mozesz sobie ponarzekac

Gość włosy tam rozum tu
maja12 po pierwsze nie chcę krytykowac! Ale masz rację Ty go bardzo kochasz - jak to napisałas na poczatku. Więc pora dac szansę temu koledze co Cię odwózł. Dałaś mu już siebie w ramach tej szansy? Bo pora odpowiednia. Zaczyna byc zimno wieczorami i kto Cię teraz odwiezie do twego miasta jak z nowu z ty kolegą coś bedzie nie tak? Trzymaj się jego genitali a nie telefonu!