Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktora spcaerowka

doradzcie proszew ktora spacerowka....

Polecane posty

Gość ktora spcaerowka
zdecydowanie enjoy też chciałam go kupic ale zdecydowaliśmy ze chicco s3 trzykołowiec. Maclareny są drogie i niezbyt ładne jak na tą cenę inglesina też fajna,ale chicco. Tylko nie kupuj chicco ct04 bo nie ma barierki w zestawie

to nie jest orginalna barierka do ct04 tylko uniwersalna wygląda fatalnie widziałam w realu nawet do qinny pasuje

Gość ktora spcaerowka
czyli na ejoy sie zdecydowac?

Gość ktora spcaerowka
a CT01?

nie ma w zestawie spiworka jest to już ekskluzywna spacerówka jak chcesz do kupic to dzwoniłam do poznania i koszalina i wychodzi około 1200 zł ale nie zawsze mają bo wychodzi drożej wez enjoy będziesz zadowolona

Gość ktora spcaerowka
jusiek5 dzieki za porade. zdecyduje sie wlasnie chyba na enjoy

i dlatego na allegro ct 01 sprzedają za 600 zł bo nie ma śpiworków. Obdzwoniłam wszystkich sprzedających i nie dało rady kupic

Gość ktora spcaerowka
jusiek no a na nozki musi byc. wiec na enjoy sie zdecyduje.

witaj ja mam chicco ct 0,4 używam go ok 3 miesiące, zastrzeżeń nie mam. Chicałam kupić enjoj, ale po wsadzeniu do wózka moje dziecko zapadło się w siedzeniu, waży prawie 11 kg więc nie powinno tak się stać. Chicco się świetnie jeździ i nie jest rozklekotany, niektóre parasolki mają to do siebie że się strasznie rozjeżdżają na boki i całe chyboczą, w moim chicco nie obserwuję tego typu zjawisk. Buda mogła by być większa ale gdy wieje silny wiatr to wystarczy założyć osłonę na nogi która jest dość wysoka i zakrywa twarz dziecka. Folia jest świetna, twarda, z rzepami które doczepiasz do ramy wozka dzięki czemu nie fruwa. Koła super, duże, łatwo się prowadzi, wózek szeroki, koszyk wystarczający na 5 kg zakupów, ja kupiłam na allegro wózek razem z barierką i uchwytem na butelkę, co okazało się rewelacją. Ja osobiście polecam. Dodam jeszcze że budę można z tyłu rozpiąć i jest dodatkowa wentylacja a resztę daszka możesz ustawiać tak aby nie świeciło w buzię jeśli dziecko śpi. Łatwy do prania, nie traci kolorów

Gość ktora spcaerowka
stokrotka dzieki :) ale teraz znow nie wiem czy enjoy czy twoja...