Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misieekkkk

Jak zwrócić na siebie uwagę?

Polecane posty

Gość misieekkkk

Witam Was dziewczyny! Zadaję pytanie na tym forum, bo kto zna kobiety lepiej niż one same :) A więc do rzeczy: Chciałbym odnowić dobre stosunki z koleżanką z liceum (dla mnie ona była kimś więcej niż tylko koleżanką, ciągle jest kimś więcej), mam jej numer telefonu. Aktualnie nasza znajomość polega na tym że wysyłamy sobie życzenia na święta, czasem jakieś suche "co tam u Ciebie" (głównie ja piszę pierwszy). Bardzo chciałbym być jej przyjacielem, ale wiem że to w dużej mierze zależy od jej chęci, i o to właśnie chodzi że nie wiem jak działać żeby miała te chęci! Nadmienię również że mieszkamy w dosyć odległych miastach. Pomożecie?

Gość misieekkkk
nikt się nie wypowie ?

Gość hop hop hop

Gość ja nie mogę .........
Chłopie, masz jej numer telefonu i nie wiesz co z tym zrobić????? NIe wiesz w jaki sposób odnowić kontakty???? Szok!!!!! Bierz telefon w łapę i dzwoń!!!!

\"bo kto zna kobiety lepiej niż one same\" mężczyzni znaja je lepiej :D pamietaj - słuchaj co Ci radzą kobiety i postępuj zupełnie odwrtonie... napiszą Ci, że masz do niej zadzwonić, masz jej nosić kwiaty co 2 dni, powiniens pisac romantyczne smsy, być zawsze u jej boku, kidey będzie Cie potrzebować, dziekowac jej za każdą godzine spędzoną z Tobą, nie przeklinać przy niej i być superkulturalnym oraz słodkim facetem itp....