Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yummy mummy

od kiedy krem przeciwzmarszczkowy???

Polecane posty

tu już każda z nas musi sobie sama coś dobrać ja np. Nivea używam bez sensacji a po kremach Vichy mam takie uczulenie że wyglądam jakbym miała trądzik :O kwestia cery

Gość olanda
nawilżaj dobrym kremem narazie i obserwuj, jak bedę się pogłębiać to juz przeciwzmarszczkowy

Gość pysiaczek25
olanda dzieki

Gość chiquita1
Wlasnie...Najlepszym kremem przeciwzmarszczkowym jest krem z dobrymi filtrami! Promienie UVA sa odpowiedzialne za przedwczesne starzenie sie skory.

Gość olanda
a filtr15 (taki najczęściej jest w kremach) to jak nic, trzeba blokować dostępu słońca do buźki mam w swoim towarzystkie tez koleżanki które od zawsze były maniaczkami opalania sie, w tej chwili to makabra, mają zmarszczki ztraszne i wygladaja o wiele starzej

Gość olanda
wiec polecam dobry krem przeciwzmarszczkowy + krem z mocnym filtrem 50+

no proszę - zdanie z artykułu: \"Po odstawieniu kremu skóra wróci do poprzedniego stanu i będzie starzeć się szybciej.\" wg mnie to potwierdza że skóra traci zdolność do naturalnej regeneracji w tempie sprzed używania kremu

Gość olanda
tyle ile specjalistów tyle opinii :) ja miałam kilka przerw i nic złego mi się ze skórą nie działo

Gość olanda
no a dlaczego masz odstawiać krem?? pomijam to jak wyjechałam na długie wakacje bez niego...

Gość _martunia_
niektore moze odstawiaja bo nie wodza zadnych roznic..p rzed i po ;)

Gość olanda
no ale po 3 tygodniach nie zauważą, dopiero po 3 miesiącach moze

Gość olanda
jakieś 2 słoiczki i widać różnicę

Gość chiquita1
Nie chcialabym miec swiadomosci, ze musze do konca zycia uzywac krem, bo jak odstawie to skora mi sie posypie:O Wkleilam link i nie moze znalezsc takie artykulu:( Prosze o ponowne wklejenie linku...

Gość chiquita1
*znalezc takiego

Gość yummy mummy
to moze uzywac dobez nawilzajacy na noc,a przeciw zmarszczk.na dzien zeby nie przedobrzyc?ah,jeszcze bardziej sie w tym pogubilam teraz..rzeczywiscie ile kobiet tyle opinii

Gość olanda
buahahha posypie się, ale wymysliłaś, to co ty nie uzywasz kremu wcale?? a zreszta to twoja sprawa jesli nie uzywasz to twoja sprawa ale nie licz na to ze skóra bedzie wygladać lepiej niż u innych uzywających

Gość olanda
yummy mummy na dzien kremy sa słabsze + filtr, na noc mocniejsze, napewno jeśli zaczynasz to zacznij od dziennego tylko + duzy filtr

Gość olanda
a i oczywiście zacznij od takich na zmarszczki mimiczne (pierwsze jakie się pojawiają) a nie czasami jakieś liftingujace bo to już póżniej!!

Gość .tiku tiku
to wiec od jakiego zaczac jak sie ma juz dosc widoczne zmarszczki bo sie pogubilam???????????''''a ma sie 25 lat

Gość .tiku tiku
uppppppppp

Gość chiquita1
Nie uzywam, bo mam 23 lata i skore 16 latki. Szkoda, ze te wszystkie bogate kobiety, ktore moga sobie pozwalac na najdrozsze kremy i zabiegi wcale nie wygladaja mlodziej. Moim kremem przeciwzmarszczkowym jest wysoki dobry filtr.

Gość chiquita1
tiku, a moze po prostu masz odwodniona slabo nawilzona skore?? W tym wieku zmarszczek raczej sie nie ma, chyba, ze palisz i chodzisz na solarium.

Gość chiquita1
A artykul warto przeczytac, widac, ze kobieta nie jest oplacana przez koncerny i pisze co mysli.

Gość .tiku tiku
ani solarium ani papierochy.....mam od zawsze sucha ale to sucha buzie a szczegulnie w strefie T.. mam teraz zmarszczki widzioczne i juz chyba niema ratunku ..................chodz sie pocieszam bo moja znajoma 22 latka tez tak ma

Gość .tiku tiku
piszesz ze w tym wieku niema zmarszczek .............zastanawiajace bo ja i milion dziewczyn je ma