Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yummy mummy

od kiedy krem przeciwzmarszczkowy???

Polecane posty

Gość timbim
Mam bardzo cieńką i suchą skórę pod oczami i taki kształt policzków, że gdy sie uśmiecham to skóra pod oczami tak się marszczy....nie wiem jak to opisac...mam głeboko osadzone oczy wiec po cześci to chyba taki typ budowy twarzy. Nigdy nie stosowałam kremów bo mam typowo mieszaną skórę i każdy krem nawet nawilżający od razu przetłuszczał mi brzydko twarz. Wystarczyło że robiłam regularnie co dwa dni peeeling i używałam toniku. Nawet teraz stosuję kremy tylko na noc, bo nie cierpię tej tłustawej warstwy na twarzy. Gdy próbuję stosowac krem na dzień od razu wyskakują mi jakieś niespodzianki i cera sie strasznie zanieczyszcza: zaskórniki itp na nosie, brodzie.... Używam więc toników z retinolem i witaminami, takich do cery dojrzałej. Mleczek też nie mogę używac.

Gość timbim
Żałuję tylko że bardziej nie dbałam o skórę pod oczami, ale tak to jest, jak nie masz z czymś problemu to nie zapobiegasz, a jak już pojawiają sie zmarszczki, lub skóa traci jędrnośc to wtedy juz trudno ten proces odwrócic. Mądry Polak po szkodzie...

Gość olanda
no tak, ale teraz dbasz więc jakoś ten proces mozesz zatrzymac, a dobrze dobrany krem nie zostawi ci tłustej warstwy na twarzy