Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yummy mummy

od kiedy krem przeciwzmarszczkowy???

Polecane posty

Gość chiquita1
Byc moze, nie przygladam sie tak dokladnie ludziom. W moim otoczeniu jednak dziewczyny nie maja zmarszczek, moja siostra ma 31 lat i takze ich praktycznie nie ma.

Gość .tiku tiku
zazdroszcze ..............biedna ja :(

Gość olanda
od kremu na zmarszczki mimiczne!! polecam vichy mookine na dzień + krem z duzym filtrem 50+ czyli rano przecierasz buźkę tonikiem, potem smarujesz kremem przeciwzmarszczkowym, odczekasz chwile (niech sie wchłonie) i na to emulsje (emulsja nie jest tłusta i szybko sie wchłania wiec mozna od razu makijaż)

Gość olanda
no jak masz 23 lata to nie masz zmarszczek

Gość olanda
tiku tiku zacznij od kremów do skóry odwodnionej przy bardzo suchej skórze, polecam vichy termal 2 (to do skóry odwodnionej) (hehhe trzymam się vichy) + krem z filtrem i obserwuj buźke

Gość _martunia_
olanda jaki tonik polecasz?

Gość .tiku tiku
po pracy skocze do apteki i zakupie serie vichi a co mi lepiej pozbyc sie za mlodu tych zmarszczek a potem w starosci to normalka ze zmarszczka na zmarszce a nie w wieku moim ........biedna ja raz jeszcze :(

Gość .tiku tiku
tonik odpata ja nic z alkoholem ...........bo piecze i wysusza

Gość olanda
tonik vichy (heheh) do skóry tłustej baź suchej (musisz dobrać), nie ma w nim zadnego alkoholu!!!

Gość .tiku tiku
poszukam ..........ufff mam nadzieje ze to co polecasz mi pomoze bo juz rece mi opadaja

Gość olanda
napewno pomoze, ale musisz trochę poczekać na efekt (przynajmiej miesiąc), a jesli kupisz vichy thermal 2!! (wazna jest ta dwójka 2 bo to do skóry odwodnionej!!!) to bedziesz czuła i widziała jak skóra ją dosłownie wciąga jakby piła :)

Gość .tiku tiku
oh kochana jestes to wpierw kupie termal 2 nawodnie cere a potem kolej na miookine ...............dzieki dzieki

Gość .tiku tiku
aha one zawieraja filtry????????? bo tu gdzie jestem to slonko 12 miesiecy w roku

Gość olanda
maja filtry ale tylko 15 więc to jest nic, jeśli masz cały czas słońce to tylko i wyłącznie non stop filtr 50+, ja uzywam codziennie emulsji z vichy 50+, i w zimie i w lecie

Gość olanda
a buźkę mozesz mieć wysuszoną przez słońce właśnie i zmarszczki też

Gość .tiku tiku
ok. dzieki raz jeszcze pozdrawiam

Gość olanda
a buźkę mozesz mieć wysuszoną przez słońce właśnie i zmarszczki też

Gość .tiku tiku
........tez o tym myslalam ...........bo 2 lata temu to ich nie bylo a tu nagle pojawily sie ..............no ale na to juz niema ratunko czy jest ?????????????wiesz cos o tym

Gość .tiku tiku
:).........to co zastosowac sie do twojej propozycji seria z vichy

Gość olanda
oczywiście, ze jest, mocno nawilzaj thermalem dwójeczką i filtr 50+ i bedziesz jak nowa :), bo to na bank słoneczko

Gość .tiku tiku
i myslisz ze beda mniej widoczne .............prosze powiedz ze tak tylko nieklam :)

Gość olanda
ja od kilku dobrych lat uzywam tylko kosmetyków z vichy do pielegnacji czyli tonik, krem, krem z filtrem, żel do mycia, płyn do demakijażu (boski jest), podkład (ale wole lancome), kulkę pod pachę, wszystkie cuda ujedraniające i na celulit, na pryszcze (jak wyskoczy), szamponu i odżywki (boska jest żółta do suchych włosów), kremiki do nóg i rąk mam kupę próbek, bo zawsze mi cos tam wsadzą to torebki :P

Gość .tiku tiku
tak ale zapewne niemasz wrazliwej cery jak ja nie dosc ze wrazliwa to sucha jak pieprz :(no ale sprawdze te kremiki bo podobno warto

Gość olanda
mam wrazliwą cerę, i przedtem miałam ciągłe problemy i nie mogłam sobie poradzić długo

Gość olanda
mam nadzieję, że tobie również pomoże vichy

Gość .tiku tiku
jak pomoze stawiam obiad lub kolacje hi hi pozdrawiam

Gość timbim
Zgadzam się z olandą. Dziewczyny sie dziwią że niektóre mają zmarszczki i ze to na pewno od palenia i opalania. No niestety to tak nie jest. Też myślałam, że zmarszczki mnie nigdy nie dopadną bo pojawiły sie dopiero gdy miałam 32 lata. Pojawiły sie dosłownie z dnia na dzień. Nigdy się nie malowałam, nie opalałam przesadnie, nie paliłam....i co ?! Zdrowe odżywianiem sok z marchwi, witaminy, zielona herbata....I nic, po prostu zmarszczkom trzeba zapobiegac. Nie stosowałam żadnych kremów bo myślałam, że skoro wystarczy tonik do twarzy to cera tak jak była ładna i gładka taka pozostanie. Dzis żałuję że nie używałam regularnie kremów pod oczy od 25 roku życia. Dziś mam linie mimiczne pod oczami i wokół ust. Używam Myokine Fusio i jakoś nie widzę różnicy. Uzywam tej emulsji od lutego.

Gość olanda
timbim a moze potrzebujesz czegoś mocniejszego?? Choć jestem odrobine młodsza ale jeszcze chyba dla nas nie czas na coś mocniejszego. więc zapobieganie tylko