Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pognieciona Bibułka

Boze zeslales pokuse, daj tez sile, aby jej sie oprzec...

Polecane posty

Gość Pognieciona Bibułka

Nie umiem inaczej tego wytłumaczyc... Darze wielkim uczuciem kolege ze wspolnej paczki. On nic o tym nie wie, myslalam ze to minie, ale nie mija juz od 3 lat :-( To cudowny czlowiek, jest wolny, nikomu nie slbowal przed Bogiem wiernosci.... ja tylko jestem podlym czlowiekiem:-( bo mam meza :-( :-( i pozwalam sobie na cos co upodla mnie... Myslalam, ze uczucie do "znajomego" minie, ale jest coraz gorzej...

Boga do tego nie mieszaj.... po prostu chcesz się puścić i szukasz usprawiedliwienia...

Gość do komicznie---
naucz sie sluchac ludzi, a dopiero pozniej sie wymadrzaj, tam nic nie ma o checi puszczenia... tylko o uczuciu.... Wyczuwam w twoim poscie agresje, a czesto reagujemy emocjonalnie(jak to w twoim przypadku) kiedy mamy podobne doswiadczenia... nie oceniaj wiec nikogo, nucz sie nie byc emocjonalna, ale empatycznyk sluchaczem.. to jest cnota...

Gość tatasobiejeja
o lubie zonatych ro niezle kurwiszcze za przeproszeniem :-)

do komicznie--- empatia to zzdecydowanie naduzywane słowo na tym forum...zdewaluowalo sie juz.... oczywiscie mozna opisac w pieknych slowach, wstawic mase ozdobników, dodać taxty o bogu i moralnosci... ale podsuwomac to mozna jednym zdaniem - mam męża, chce go zdradzić z innym :P I mylisz sie co do moich emocjonalnych reakcji... taki mam styl słowa pisanego, pisze to na totalnym luzie... i jedno co mnie drażni, to ukochana na tym forum hipokryzja....