Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zegarekkkkkk

czy to mzoliwe zeby w USA bylo o tyle taniej- zegarek armani?

Polecane posty

Gość zegarekkkkkk

hej. chcwe kupic zegarek armani ,w UK widzialam za 115 funtow ,a jak sparwdzalam na ebay i kilku sklepach z USA to okazalo sie ze z USA mozna go kupic za ok. 45-60 funtow. ale czy sa one oryginalne? czy to mozliwe zeby byla az tak duza roznica cenowa?

Gość katatonika
możliwe, to samo ze sprzętem elektronicznym i kosmetykami. W Polsce puder Clinique, którego używam, kosztuje 110 zł, w USA, w drogerii na lotnisku (wszystko oczywiście oryginalne) - 17 dolarów.

Gość wolny czlowiek
dokladnie tak ale tam nie ma podatku na radio maryja!!!

Gość buehehehehehehehehhee

Gość dziwne z tym pudrem clinique
skoro go robia w Europie

nie takie dziwne :) do kazdej ceny netto trzeba doliczyc podatek. U nas to np. 22% a w stanach to 8,75%. to duza roznica. poza tym niektore sklepy nie doliczja podatku jesli zakup nie przekracza kwoty 110USD

Gość ja tez...
tylko uwazaj bo mi taki zegarek wcale nie doszedl ,owszem kase zwrocili,ale tylko za zegarek,koszty przesylki wynosily 20f i tego juz nie oddali,z pewnoscia wcale tego zegarka nie wyslali,no ale nikt nikomu niczego nie udowodni

Gość kasia badak
Jasne, zegarki w USA są tańsze niż w Polsce, zwłaszcza te luksusowych marek. warto przejrzeć oferty sklepów sprzedających zegarki w USA https://www.usbox.pl/lista-sklepow/bizuteria-i-zegarki/, potem na tej samej stronie można dokonać wyceny całego zamówienia

Gość bleminka
Niekoniecznie.Jeśli kupujesz zegarek w standardowej cenie może być dużo tanieij. Jeśli natomiast kupujesz w promocji to jednak u nas w Polsce ceny sa korzystniejsze. Jeśli mogę coś zaproponować to zerknij sobie tutaj: http://www.czaszegarkow.pl/ Jest to sklep z zegarkami, w którym obecnie jest sporo fajnych moim zdaniem promocji . Można sobie dzięki temu kupić coś o wiele taniej niż normalnie. Jakiś czas temu na przykład dorwałam tam zegarek marki Michael Kors . W sklepie kosztował o wiele, wiele więcej.