Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech0oo

Jak namówić kobietę aby pieściła mężczyzne oralnie

Polecane posty

Gość QuickScopeFTW
Odnawiam temat, mam ten sam problem. Moja dziewczyna nie jest przekonana do robienia loda. Co gorsz nie chce powiedzieć dlaczego. Myśle że nie brzydzi sie permy i w innych łóżkowych sprawach jest bardzo otwarta, więc nie wiem gdzie leży problem.

Gość onawi
prze jebane jak w ruskim cyrku.....mogla isc do zakonu,albo cie juz nie kocha i jej wisi to co ty lubisz

Gość Hfdyvnnkizvj
Panowie, o pierwsze, drugie i trzecie: HIGIENA, HIGIENA, HIGIENA. I to rygorystyczna HIGIENA. Myjcie sobie ptaszka dokladnie ;) rowniez pod napletkiem przed kazdym seksem badz nadzieja na seks ;) i zmieniajcie galotki przynajmniej raz dziennie. ;) Do tego obowiazkowo z rana (a jak szybko rosnie to i wieczorem) golcie miejsca intymne. Na poczatku nie namawiajcie na polyk itd. tylko po prostu lizanie i ssanie. A potem jakos to pojdzie :) Ja mialam faceta, ktory nie mogl sie mnie o to doprosic. No ale kurcze bal sie zyletki a te 3 minuty na umycie fiutka i jajek tez mu byla szkoda. Wiec nie wiem jak on to sobie wyobrazal: ze mi jakies klaki do ust beda wchodzic kiedy mu ssam penisa smierdzacegi sikami??? Odeszlam od niego bo id tego zeby go higieny nauczyc to on mial mame :) Teraz robie to facetowi codziennie i mam frajde, nie trzeba mnie namawiac :) Ale on jest czysciutki, wygolony, sama przyjnosc :)

Gość Jak wygolony
to pewnie jaki tranwestyt musi 🖐️

Gość gdyby Moj facet
Się nie umyl przed samym robieniem laski tak bym mu nigdy nie zrobiła!nikt ci się nie każe golic na zero,ale maszynka elektryczna,Moj goli się maszynka wszędzie i nie mam problemu z włoskami w moich ustach,ale jednak higiena jest najważniejsza!!!!!nawet po godzinie od kąpieli nie zrobię loda,to musi być świeżo umyte!!!!!!

Gość losingcontrol
ehhhh :) a ja to lubie... mrrrr.. :D ...jak mój mężczyzna się pręży i mruczy... o boże ..uwielbiam :D fakt, po całym dniu, pewnie nie wziełabym do buzi bez kąpieli, no ale jak jest czyściutki toż to sama przyjemność :D