Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samanta_20

jak to jest...

Polecane posty

witajcie, moje ostatnie cykle były dosc nie regularne 35,29,45,31 dni... niedawno współżyłam w 13 dc, 14dc a także 18/19dc ... bez zabezpieczenia ( stosunek przerywany) jak myslicie przy tak niereularnych cyklach sa duze szanse na ciąże... ? nie staram sie ale równiez nie planuję dziecka....

Gość tak to jest
ze szanse sa zawsze!Przy takich cyklach nie polecalabym ci przerywanego! Jest niepewny tak jak twoja owulacja:-)

tak mi sie wydawało ze po tym stosunku w 13014 dc to mialam tak sluz jak na owulacje ... ale powiem szczerze ze nie wiem dokladnie czy to było to bo nie obserwuje wnikliwie swoich cyklów , nie badam śluzu ani temp.

hmm a jestes pewna ze masz owulacje? czmu nie bylas u gina ? przeciez taka rozbieznosc nie jest normalna radze pojsc do gina i wyregulowac sobie najpierw cykle a przy okazji sprawdzic czy wogole wystepuje owulacja powodzenia! :) co do przerywanego, zawsze sa szanse, jednak moja kolezanka na \"przerywancach\" jest juz 8 lat i jeszcze nie wpadla... dopiero w przyszlym roku planuja dziecko

w grudniu wzielam ostatnia tabletke anty... przypuszczam ze ta nieregularnośc wynika własnie z tego...

Gość tak to jest
To mozesz byc w ciazy!!!!!

aa to napewno od brania tabletek ja po odstawieniu okresu raz nie mialam 45 dni :-o musialam miec wywolywany luteina pozniej bylo juz ok radze isc i sprawdzic czy wszystko jest ok-tak na wszelki wypadek ;)

Gość cecegrgr
moze masz cyste na jajniku dlatego masz tak nieregularne cykle,moja siostra tak ma tez,radze ci isc do gina

Ja też miałam bardzo nieregularne cykle, kochałam się z mężem z zabezpieczeniem w teoretycznie niepłodne dni i co? Za miesiąc i troszkę bedziemy mieć Bobaska:)

dziekuje Wam dziewczyny za wypowiedzi... było bez zabezpieczenia wiec wszytko jest mozliwe... po czekam ciepliwue na @... pozdrawiam Was

Gość lumpik maly
no ja na przerywanym juz 4 lata, w dni plodne tez. I dzieci brak:) Ale to zalezy od fizjologii faceta:)

ostatnio pobolewa mnie troszke brzuch... dzis jest 23 dc... co to moze znaczyć...? owulacja to raczej nie jest bo wydawało mi sie że już była... nie jest to tez identyczny ból jak na okres... troche inny... poradzcie...