Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka byłam głupia

Wyrachowanie????A może jednak miłość????

Polecane posty

Gość jaka byłam głupia
wiem ze masz rację.Muszę zacząć sie rozglądać za kims innym.Mam dość takiej miłości.

Gość alicja123456
A CO Z TOBĄ ???TWOIM ŻYCIEM??TY SIE NI LICZYSZ ??/TWOJE SZCZESCIE...NIE CHCESZ POZWIEDZAC?? NIECHCESZ BY FACET COS CI KUPIŁ CHOĆ KWIATKA ??PAMIETAJ JESTES KOBIETA TO ON POWINIEN MARTWIC SIE O WAS A NIE TY!!!!!!!!

Gość niech spada
to prawda, walnij go w dupe i niech spada

Gość =xyz=
bylam z facetem co mial pieniadze, pozycje przez duze P, rodzine ktora mnie uwielbiala, mieszkanie w centrum warszawy ALE wizualni ebyl taki sredio-przecietny. zrezygnowalam bo mowilam sobie wyglad to podstawa, TERAZ mam ladnego -ale bez siana.... i wiem ze jednak pozycja sie liczy bradziej niz wyglad

Gość inna całkiem inna ...
Podejrzewam, że nie powinnam tego pisać, ale wybór faceta nie jest przypadkowy niestety ...Przeciez zakochać w kasiastym też się można, nie musi to być z wyrachowania ... Jednak powtarzamy schematy z dzieciństwa ... :( Czujemy się dobrze w atmosferze, jaka towarzyszyła nam w dzieciństwie ... skomplikowane, ale prawdziwe .. :( Choć jest nadzieja dla Ciebie .. i skorzystaj z niej ... :) :) Szukanie pracy dla Niego nic tu nie pomoże niestety ...

Gość =xyz=
mama powtarzala ze milosc przyjdzie z czasem i to fakt ! a kasa nie zawsze.. hehe nie rozumialam tego, ale juz wiem o co jej chodzilo, biedna chciala mnie chronic bo sama poszla za glosem serca i.....;/

Gość inna całkiem inna ...
Łatwiej zapewne powiedzieć, niż zrobić ... Pewnie, że każda wolałaby kasiastego, ale ile na takowego "przyczaja" się naprawdę? Podejrzewam, że niewielki odsetek zmusza się do faceta, dla kasy .. choć na pewno są ... Tylko mam wątpliwoąści co do tego szczęścia ... :P

Gość ja nie bardzo rozumiem
dlaczego zawsze stawiacie w ten sposób, ze kochać to mozna tylko biednego, a jak już któraś jest z facetem, który jest w stanie utrzymać rodzine, to znaczy że dla forsy? Facet, który jest odpowiedzilany, chce być odpowiedzialny, myśli o przyszłości. to nie jakiś dzieciuch, który nie wie, że nakarmić trzeba i ubrać trzeba. A co jak będziesz w ciąży? Będziesz mieć malutkie dziecko? Każe ci iść do pracy, bo no właśnie - kasa! Dla mnie tego rodzaju mężczyźni próbują przerzucić swoją męską odpowiedzialnosć na kobietę, manipulując przy okazji hasłem, ze kobiety są materialistkami. Autorko, co tak naprawde kochasz w tym człowieku? I jeszcze jedno. Mozna sie w życiu doczekać takiego odpowiedzialnego faceta, nawet po trzydziestce.

Gość a ja ja
ja stawiam na wyrachowanie