Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedding_Planner

Będę wierny ci - czy chodzi o tę piosenkę?

Polecane posty

Będę wierny Ci Byłaś sama wśród ludzi , tak jak ja byłem sam Uciekałem w marzenia i szukałem cię tam Serce moje zadrżało , kiedy ujrzałem cię I wiedziałem , że teraz szczęście nie minie mnie. Będę wierny ci , będę kochał cię Tak jak przysięgałem i to dziś Nie opuszczę cię , aż do końca dni I rozdzieli nas jedynie śmierć. Nasze dłonie związane , złoto na palcach lśni Oczy twe zakochane , wróżą szczęśliwe dni Pięknie stół zastawiony , i kapela już gra Biały welon rzucony , goście tańczą a ja. Będę wierny ci , będę kochał cię Tak jak przysięgałem i to dziś Nie opuszczę cię , aż do końca dni I rozdzieli nas jedynie śmierć.

dziękuję za chusteczkę... w życiu nie słyszałam tej piosenki i lepiej dla mnie ;) ja na pierwszym tańcu młodych prawie zawsze nie mogę powstrzymać łez. Matko jedyna,co będzie na moim?... ;)

Ale to chyba taki przyjemny strach, prawda?? Ja pamiętam Swój Dzień jak przez mgłę, ale tak źle nie było :P Chyba ;) A, pytam o tę piosenkę, gdyż ktoś prosił o mp3 :)

Wedding a masz moze tą piosenke a formacie mp3 zeby wrzucic :) ... znam ta piosenke ale niemam jej...:(

Gość Wedding jesteś wspaniała
Po prostu wspaniała :):) DZIĘKI :) 🌻