Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Missska

ciaza

Polecane posty

Gość Missska

Witam wszystkich. A wiec tak 18 -stego dnia cyklu mielismyz chlopakiem stosunke przerywany i wyszedl ze mnie jeszcze dlugo przed wytryskiem. I pozniej kilka nam sie razy zdarzylo znomu taki stosunek , potraktowalismy to jako gre wstepna . Teraz jest 36 dzien cyklu i nie mam okresu. I pobolewaja mnie piersi i podbrzusze, ale okresu nie mam . Na poczatku tego cyklu mialam bardzo stresujace sytuacje gdzie wylalam wiele lez i bardzo sie denerwowalam. Teraz Pytanie czy moglo to opoznic okres czy poprostu jestem w ciazy?Dodam ze ost moj cykl wyniosl 31 dni . Czy ta pogoda tez moze wplywac na to wszytsko ? odpowiedzcie mi prosze

Wszytsko może mieć wpływ na opóźnienie cyklu. Pogoda, stres, nie tylko ciąża. jeśli martwisz się, ze jesteś w ciąży to zrób sobie test. Pozdrawiam

Gość Missska
Ale czy ten nasz stosunek przerywany mogl byc tak niebezpieczny ze zaszlam w ciaze? Czy test moge wykonac o kazdej porze czy tylko z rana?

Stosunek przerywany to zadne zabezpieczenie .. wszystkie te plyny pree.. i te sprawy ale o tym poczytasz sobie na forum. Mogl byc tak niebezpieczny ze moglas zajsc w ciaze zwlaszcza ze moglas miec w tym czasie dni plodne. Ale 5 dni spoznienia to jeszcze nie powod do strachu. Okres moze wachac sie +/- 7 dni a wierz mi bywa ze spoznia sie i dluzej :) tymbardziej ze mialas stresujace sytuacje i teraz tez napewno sie stresujesz. Dlatego glowa do gory :) Dla pewnosci zrob test. Najlepiej zrobic go rano (powinien to byc Twoj pierwszy mocz) wtedy jest najpewniejszy wynik. Pozdrawiam :)