Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jani903

Tabletki i brak okresu...

Polecane posty

Gość jani903

Moja dziewczyna niedawno skonczyla pierwsze opakowanie tabletek cilest. W czasie kiedy je brala odbyl sie nasz pierwszy raz i pare nastepnych. Wszystkie z prezerwatywą, a wytrysk byl na zewnatrz. W zeszly piatek skonczyla opakowanie i do tej pory nie ma okresu. wiem ze nie mam sie czym bac, ale caly czas w glowie siedzi pytanie: A co jesli jednak cos poszlo nie po Twojej mysli? Uspokojcie mnie, bo wariuje. To juz 4 dni jak nie ma okresu...

dokładnie!!!! może dostać dopiero w 7 dzień po odstawieniu... ja mam w 5 dzień... nie ma powodu do obaw.

Gość *zoluska*
jesli nie dostanie krwawienia w czasie tej pierwszej przerwy nic sie nie stanie.. gorzej bedzie jak w kolejnej tez nie bedzie miala-wtedy niech idzie do gina! wazne zeby dostala krwawienie w przerwie.. moze nawet dostac 5 dnia po ostatniej tabl. Jest Ok;] naprawde nie masz sie czym martwic! ..pozazdroscic tak fajnego chlopaka!

Gość jani903
Dziekuje Kolezanki. Myslalem ze jak zacznie brac te tabletki to ten ogromny stres zacznie mnie omijać. Postanowilem ze nie zrobie tego poki nie zacznie brac tabletek, wtedy bede czul sie pewnie. A powiem ze wcale sie pewnie nie czuje. Czekam z nadzieją na kolejne dni. Pozdrawiam Was!

jani903...A skąd niby plemniki weszłyby do niej!?Przecież gumka była, a dop tego wytrysk na zewnątrz...Przecież plamniki nóg nie mają, nie przeszły sobie!!!