Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola1978

warsztaty????

Polecane posty

Gość lola1978

helo forumowiczki! czy ktoras z was slyszala cos o warsztatach new nails w lodzi ? jestem zaintersowana a jedyne co wiem ze sa w grand hotelu i ze ze zdobnictwa . z gory dzieki za info 🖐️

Gość koko modemoisele
-----> nailsworld.pl tu jest info. ja sie wybieram ;) moze do zobaczenia :) 🖐️

Gość madziara84
hello ! ja bylam kiedys na takich szkoleniach - fajnie bylo , fajna atmosfera i duzo nowych rzeczy wtedy pokazali , polecam :)

Gość lola1978
helo dziewczyny! dzieki za info :) ja jestem nowa w pazurkach i probuje swoich sil w zelu. natomiast samo zdobnictwo jeszcze kuleje ;) dlatego sie ciesze ze beda takei warsztaty i to jeszcze w moim miescie. Madziara84>>>>> a te twoje szkolenia tez byly w lodzi ? firmy new nails? dawno temu? i jak myslisz 200 zl to duzo czy malo za takei warsztaty ? pozdrawiam 🖐️

Gość madziara84
hej lola mysle ze nie drogo , zalezy czy faktycznie beda fajne te warsztaty i czy sie czegos na nich nauczysz , ale skoro jestes poczatkujaca to mysle ze warto zainwestowac 200 zl na szkolenie tego typu niz duzo wiecej na typowym szkoelniu na kursie. ja bylam w warszawie na takich warsztatach. pozdro 🖐️

Gość lola1978
dzieki Madziara za odpowiedz, nei napisalas mi tylko kiedy bylas na takim szkoelniu ale jzu trudno :) w kazdym badz razie temat aktualny, jak ktos cos wie- to niech dorzuci pozdrawiam ❤️