Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to_zrobic

jutro usune dziecko

Polecane posty

Gość bbbyy
i co? jak tam sprawy sie maja?

Gość szczeniacka milosc
usunelam nie potrzebowalam na to pieniedzy, Arthrotec forte lek na stawy powoduje iz kobia zazywająca wiekszą ilosc porania do 8 tyg. i zyje. jestem szczesliwa ze to zrobilam i walą mnie wasza jechanina na moj temat ot co pa

Gość bbbyy
a kto cie pyta?

Gość szczeniacka milosc
mialam dosc faceta ktory mial mnie kiedy tego chcial. bez mojej zgody bez zabezpieczenia. Odmienilam swoje zycie... Zawsze jest kilka dróg problem tkwi w wyborze wlasciwej. Nie wiem jakby to teraz bylo ... Czy bylabym skazana jeszcze na niego. I czy dziecko mialoby co teraz jesc czy nie siedzialo by kolomnie i plakalo ze jest glodne.

Gość szczeniacka milosc
Ciebie ktos pytał? mamy wolny kraj

Gość bbbyy
tylko, ze to nie na temat rozumiem, ze chcesz sie jakos wygadac, skonfrontowac to co zrobilas z innymi, bo to duze wydarzenie w twoim zyciu a pewnie nawet nie mialas sie z kim podzielic. ale -cz w ogole wiesz, o czym byl ten topik?

Gość szczeniacka milosc
przepradszam musialam to napisac juz sobie ide pa

Gość bbbyy
hej nie przepraszaj buziaki ja wrecz uwazam ze kobiety, ktre usunely powinny o tym pisac ale nie w taki inwazyjny sposob w dyskusji, ktora dawno temu zostala zakonczona nie przejmuj sie kochanie

Gość bbbyy
mi jest was strasznie zal zaraz zaloze wam topik mozesz jakis czas odczekac albo od razu wlaczyc sie tam do dyskusji

Moja znajoma była w ciąży w czwartym dzieciątkiem ,i jak tylko dowiedziała sie ze jest przy nadziei ,to chciała usunąć ,fakt nie była to bliska moja koleżanka ale powiedziała mi co chce zrobic ,co ja jej nie mówiłam ...i kurwa nic uparła sie i bedzie usuwać i cholera zrobiła to!!!,nie wiem co na to powiecie ale jej synek 14 miesięczny 2 tyg. po jej usunięciu wypadł z 2 pietra , na szczescie przeżył ale było naprawde źle z niunia ,wiecie jaki jej słowa padły jak sie z nią zobaczyłam ...to jest moja kara za to ze zabiłam dziecko ,Bóg mnie pokarał .

Gość poprostu ja forumowiczka P
Nadiya26l kolezanka pieprzy trzy po trzy, kara ze zabiła dzicko jasne, a mysli ze bogu to roznica jedno dzicko w to czy we wte? jesli robilo by roznice to nie dalby umrzec glodujacym w afryce czy np podczas tsunami...

wiem tez tak jej to tłumaczyłam ...ale wiesz w takiej sytuacji to człowiek juz różnie mówi i mysle,ale uwierzyła chyba w to ,zaczęła być bardzo religijna ...moze to i dobrze ,nie pytałam sie ale na pewno żałuje i to jest kara dla niej .Ja czasem mysle za mało jej nagadałam ,nie mieszkamy blisko siebie a szkoda ...

Nadiya26l co z tego zebys jej nagadala? a placilabys na to dzicko? wychowywala je? latwo jest namowic zeby nie usunac ciazy gorzej potem jak sie juz dzicko urodzi... tak jak i politycy chca zakazac calkowitej aborcji ale co potem z takimi niechcianymi dziecmi? msla ze omydlą nam oczy tysiącem becikowego? cale szczescie ze dziala podziemie aborcyjne ;)

Kochanie oni maja wiciej kasy niz ja! tu chodzi o wygodne znudziło sie jej przewijanie pieluszek i wstawanie w nocy i tylko o to chodziło! :(:(:( smutne to .

jak chciala tak zrobila a jesli maja kase to i tak wroce do mojego toku myslenia, ze skoro namawialas to znaczy ze chcialas pracowac u niej za nianke i zmieniac jej dziciakowi pieluchy tak? bo skoro namawialas... aborcja powinna byc niemalze od ręki i na zyczenie dla kazdej bez wyjątku;)

wiesz jak sie idzie do łózka to i sie ponosi konsekwencje tych przyjemnosci.Jesli nie chciała wiecej dzieci to mogła sie zabezpieczyc miała juz troje i jesli wiedziała ze na tym koniec to są spirale.Nie moge jej zrozumieć choć sie starałam.

Gość bbbyy
poczytaj tam o moich odczuciach po usunięciu dwojga dzieci... ciężko mi było ale sytuacja mnie zmusiła do aborcji... zapraszam

ale wiesz, ze metody antykoncepcji zawodza, moze miala spirale i uzywali prezerwatyw a pomimo to wpadli, roznie jest... buzka

Gość Hong kong sumoka
O co wy ja od razu podejrzewacie z ta wpadka?Moze poprostu złym ręcznikiem sie wytarla i zaciązyla!!!

Gość konstanz
Jak to zrobisz to będziesz żałowac do konca życia. Będziesz latami zastanawiac sie jak to by było gdyby one żylo, jak by wygladało,jaki by miało charakter itp. Wyrzuty sumienia nie dały by ci życ. To jest dziecko,żywa istota która w tobie żyje. Nie możesz jej "wyrzucic" jak lalki. Rodzice z czasem pogodziliby sie z tą sytuacja,zaakceptowali. Nie wiem jakich masz rodziców ale myślę ,że nie takich z kamienia,którzy zostawiliby cię zupełnie samą.

Gość nie_jestem _bez _serca
zostawil mnie usunelam......

Gość bbbyy
wiesz co -podszywac sie w taki sposob to ponizej wszelkiego poziomu