Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to_zrobic

jutro usune dziecko

Polecane posty

Gość ej mala
hej!!! strasznie sie ciesze z twojej decyzji /mam nadzieje, ze chociaz masz jeszcze czas - ze juz jej nie zmienisz!/. co do faceta - po prostu nie badz bohaterka na sile. powiedz, ze nie bedziesz zarabiac za dwoje na wasza trojke. postaw sprawe jasno i stanowczo. powiedz, ze nie zyczysz sobie zapieprzac za was dwojke. i udawaj bardziej zmeczona przed i po pracy niz jestes... mam nadzieje, ze facet dojrzeje, bo musi dojrzec szybko. pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki!

Gość bbbyy
trzymaj sie kochana facet niedojrzaly jak 80 procent z nich troche go przycisnij i tyle

Gość kk85
Bravo! pogadaj z facetem.przycisnij go...bedzie ojcem.zrob liste zakupow ktore ma zrobic.powiedz ze ma byc najladniejszy wozek i lozeczko,kolyska itp ;) zart oczywiscie. ale niech sie za siebie wezmie jesli chce zebys dalej w niego wierzyla.

czesc dziewczynki pogadalam z Nim powiedzialam ze jesli nie stanie na wysokosci zadania to musze odejsc hehe, wiem troche szantaz ale chlopak zamknal sie w pokoju ,siedzi i mysli:D

Gość kurcze cos mi ucina post
Ja tez sie ciesze,ze nie usunelas

Dzięki Ci Boże ;) Tak ogromnie się cieszę, że jednak tego nie zrobiłaś. Ja wiem, że Ci się wszystko ułoży. Myśl teraz o dzidzi :)

Gość Bog wynagrodzi
teraz bedzie juz tylko lepiej, uwierz ze w zyciu nie zawsze jest z gorki, nikt nie pwoiedzial ze bedzie latwio...przez te 9 miesiecy dojrzejesz....i dasz cala milosc swemu malenstwu...powodzenia

Gość bbbyy
super niech ci sie wszystko zacznie ukladac facetom zawsze sie przyda jak troche pomysla nota bene -mogliby to robic sami z siebie, czyz nie?

Gość bbbyy
super ze sie tak pozbieralas uwierz mi ze dzis przemawia juz do nas zupelnie inna osoba taka wyzluzowana i to zaden szantaz - czlowiek ktory jest naszym partnerem ma prawo wiedziec co sie w nas dzieje nawet jezeli nie chcesz realnie odejsc to przeciez nie powinnas nad takimi rzeczami myslec tylko nad tym czego jeszcze potrzebujesz do zjedzenia wadaj do nas, my ci tu zawsze pomozemy i wesprzemy mam link w ulubionych buziaki

Gość ej mala
niestety czasem ich trzeba przycisnac i pokazac, ze to nie zarty. czesciowo dlatego, ze dla ciebie 'fasolka' to cos bardzo realnego, bo juz zdazylas pewne skutki jej istnienia. dla facetow to ciagle jeszcze abstrakcja - nie odczuwali ani mdlosci ani sennosci ani niczego innego, wiec istnienie 'fasolki' i nadchodzace zmiany - nie sa dla nich tak namacalne. dlatego trzeba je im uswiadamiac. czasem, niestety, potrzebna jest terapia szokowa... zycze wam powodzenia i duzo sily.

ja też się cieszę, że tego nie zrobiłaś - masz rację, zamiast usuwać dziecko lepiej powiedzieć facetowi,by w końcu dorósł i zaczał się dokładać do wszystkiego

Gość noor
http://www.priestsforlife.org/resources/monica/mm1.htm polecam autorce topiku aby zobaczyla co nie co. mnie to facet kaza; usunac synka i pewnie bym to zrobila jakbym miala kase ale urodzilam.dzis moj syn ma 5 lat,jego ojciec nas zostawil jak tylko urodzilam.nie zaluje ze go urodzilam.

Gość furio
i co uradowane matki teresy? jak pomozecie teraz autorce topiku utrzymac, wychowac i wyksztalcic to dziecko , bo z tego widze ze ona zostnaie bez pracy a tatus jest niezaradny......a jezeli pracuja na czarno to zadne zapomogi sie nie nazleza..pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość nutelinka
furio aleś sie wykazała madrością rzyciową ( :D ) Człowiek na którym spoczywa jakieś zobowiązanie staje się mocniejszy, ma bodziec, by przezwyciężać swoją słabość zwątpienia. Kobieta która ma dziecko nie może sobie pozwolic, żeby sięgnąć dna - i zwykle rzeczywiście sobie na to nie pozwala. Przemyśl to, tylko pamiętaj - furia zaślepia :D Całusy i uściski dla gospodyni topiku! Trzymam za ciebie kciuki !!🌻

Gość furio
taaaaa, wszystkie kobiety majace dzieci żyja w luksusie i sa przeszczęsliwe...........

Gość nutelinka
zanim wdamy się w bezcelową dyskusję: przeczytałaś łaskawie wcześniejsze strony topiku, na którym się wpisujesz?

Gość usunelam....
witam, prosze darujcie sobie te wiadra pomyj ,ktore pewnie bedziecie chcialy na mnie wylac po tym co przecztacie(niektore z was), usunelam ciaze na poczatku2 miesiaca, partner okazal se niezbyt dojrzaly do tej roli i szczerze mowiac duzo rzeczy mialo wplyw na moja decyzje...ale nie bede sie wdawac w szczegoly, chcialam tylko powiedziec ,ze trzymam z calych sil kciuki za to by autorce topiku jakos sie ulozylo i zeby jej partner wzial troche odpowiedzialnosci za to do czego sie przyczynil. ja do tej pory nie moge sie otrzasnac po tym co stalo sie 8 miesiecy temu, jak pomysle ze moja kruszynka miala by teraz ok miesiac i.....nie moge!!!do konca zycia to bedzie we mnie...trzymaj sie kochana i nie poddaj tak latwo jak ja....

Gość bbbyy
jestes kochana ze to piszesz. nie potepiam cie, zobacz sobie co wczesniej pisalam o kobietach po aborcji.

Gość w reosterce ona pomozcie
szkoda ze nie usunelas to dziecko zniszczy ci zycie, takie niechciane z wapadki ehhh

Gość bbbyy
dodam - zeby jutro wszysc czytajacy mieli pojecie, ze dziewczyna, ktora napisala powyzszy komentarz wlasnie zalozyla topik, iz wymaga by jej chlopak wyrzekl sie swego dziecka

bbbyy slucham? nie wydaje mi sie, jakis klon?

Gość taaa........
niedojrzali na dziecko, ale seksik musi byc, co nie? Kuzwa, trzeba sie liczyc z konsekwencjami!

perfidny podszyw. skladam o likwidacje tego topiku nie przyda sie zbytnio ten link HAHAAH

Gość kk85
jak na razie topic jest... poza tym jak dla mnie dziecko z wpadki wcale nie koniecznie oznacza niechciane.oznacza tylko nieplanowane!

koniec konców prawda jest taka, że kobieta uprawiając seks musi się liczyć z moźliwością/niebezpieczeństwem zostania samotną/samodzielną matką i nie chodzi tylko o niedojrzałych czy uciekających facetów ale o partnerów/męzów, którzy poświęcają dziecku kilka minut dziennie.