Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada twarz..

Czy komuś udało sie przyciemnić cere pijąc SOK MARCHEWKOWY? Ważne !

Polecane posty

Gość blada twarz..

Jestem baaardzo blada a nie chce isc na solarium.. Od dzisiaj zaczynam codziennie pić butelke soku marchwiowego a dokladnie marchewkowo-owocowy. Czy jest ktos komu taka kuracja chociaz troche przyciemniła cere? Prosze o odpowiedz.. To dla mnie bardzo ważne

Gość Simpiwe
Idź na solarium Turbo 5 minut a nastepnie idź na to samo za tydzień i potem znowu za tydzień

moja kuzynka kiedys pila takie soki i faktycznie cera jej sie zmienila ale na pomaranczowo:O moze lepeij znajdz zalety takiej jasnej cery, albo idz do apteki po jakies suplementy bo z tymi sokami to cienko to widze;)

Gość piaskowy dziadek
picie chyba nic nie daje , ale okłady z tartej marchewki np. na twarz słyszałem ,ze poprawiają koloryt skóry -oczywiscie nie mozan z nimi przesadzac :-)

Gość Podobno też
nie można za dużo tej marchewki pić bo z wątrobą może się źle dziać, nie wiem co, ale tak słyszałam.

Gość blada twarz..
Ale ja nie chce isc na solarium bo mam cere trądzikową i owszem na poczatku bd git ale potem mnie wysypie.. Wiecie tak jest od słonca i solarium. Dodatkowo mam przebarwienia potrądzikowe... I wogóle po solarce opalenizna schodzi i potem trzeba chodzić czesto i regularnie a ja nie chce...

Gość bazylia z tymiankiem
Mnie po kilku tygodniach picia soku z marchwii znajomi pytali, czy zachorowałam na żółtaczkę.

Moja siostra cioteczna tak sie zalatwila. Pil codziennie okolo 3 l a czasem wiecej soku marchiowego ( swiezego ). cera jej okropna sie zrobila pomaranczowo zolta :(. Nie polecam. Sa takie kremiki brazujace np yves rocher czy johnson&johnson :) sprobuj tego :) TO NIE SA SAMOOALACZE :)

Gość Mysz-ka
polecam olejek marchewkowy, który można nabyć w aptece. Nie daje pomarańczowizny i cera jest po nim super. Zresztą są na forum opinie na ten temat. Poczytaj. Ja polecam...

moja cora regularnie pila sok kubus, codziennie, miala piekny kolor skory do tego przeaksamitny,teraz przewspaniale sie opala. Nie pila 2L dziennie -- to jakas bzdura