Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi i przykro

piwo zamoast swiec..

Polecane posty

Gość smutno mi i przykro

mam wolna chate przez tydzien. zaprosilam mojego faceta do siebie, spi u mnie ale oprucz TV i piwa nie wymyslil niczego ciekawego:( a dzis stwierdzil ze jedzie do kolegi... a ja siedze sama, smutna:( nie mamy okazji pobyc sai a teraz sie nadazyla taka okazja to on tak sie zachowuje:(

Gość suszaaaaa
kopnij gościa, to tylko namiastka tego, co byłoby potem

Gość smutno mi i przykro
JA TU planowalam ze wkoncu razem zrobimy sobie kolacyjke przy swiecach, jakies dobre winko. pozniej sex... a tu nie ma nic:(

Kobieto nie zawracaj sobie typkiem głowy -z tego co napisałaś to leniwiec pospoilty któremu ciężko tyłek ruszyć z przed telewizora.Zmień obiekt swoich zainteresowań jesli nie chcesz aby Twoje życie u boku tego faceta tak wygladało. Skoro Cię niestety olwea już teraz to pomyśl co możę być po ewentualnym ślubie. USZY DO GÓRY .SZKODA fajnej i wrażliwej dziewczyny( a wydaje mi się że taką jesteś) dla TAKIEGO DUPKA. Pozdrawiam

Gość smutno mi i przykro
dziekuje za slowa otuchy i wsparcia bo siedze w domu sama jak palec i smutno mi n amaxa;/

Gość tyyylko
to poprostu mu powiedz ze moze mogli byscie zrobic cos razem? jakas kolacje, ze TY tak to widzialas...

Gość smutno mi i przykro
spotykalismy sie rok , a od 2 miesiecy jestesmy razem juz jako PARA. nigdy ni emiala okazji go poznac bo to byly wyjscia n amiasto, a teraz jak byl u mnie to przez 24godz moglam poobserwowac jego zachowanie...

Gość smutno mi i przykro
jest sens mu mowic o tym co ja sobi zaplanowalam?? ze inaczej to widzialam? czy nic nie wspominac?...

Gość bez sensu że każesz
mu zgadywać co miałaś zaplanowane, zamiast poprostu mu o tym powiedzieć i dlaczego liczysz na jego propozycje? sama zapropozuj wyjście do kina, wspólną kąpiel.....- to był twój pomysł z wprowadzeniem się do ciebie, wiec zorganizuj mu atrakcyjnie czas, wkrótce napewno ci się odwdzięczy

Gość bez sensu że każesz
bo na razie to ty sie zachowujesz jakbyś wynajęła sobie małpkę do zapełnienia ci wolnego czasu, a teraz trzeba cię pocieszać, bo owa zabawka nei czyta w myślach..

Gość smutno mi i przykro
na poczatku pytal jakie mam plany bo on wolal by odpoczac w domku niz GDZIES wychodzic... wiec odczytalam to jako chec spedzenia ze mna czasu... mial u mni emieszkac tylo tydz -bo mam wolny dom...

faceci są strasznie ciężko kapujący tak ogólnie ciężko im zrozumieć i odgadnąć czego od nich oczekujemy więctrzeba im kawę na ławę .Spróbuj jak wróci zrobicromantyczny nastrój świece i te inne sprawy wanna pełna pachnącej piany i inne sztuczki-zobacz jak zareaguje .Jeżeli pozytywnie to porozmawiaj z nim otwarcie ale jutro dzis nie rób mu wymówek bo wyjdziesz na zrzedę

Gość hejka*
Z całym szacunkiem, ale jeśli ja bym zaprosiła kogoś do siebie, choćby tylko na weekend, to starałabym się pokazać z jak najlepszej strony i miałabym zapełniony scenariusz co do każdej minuty, żeby gość się nie miał szansy nudzić. pomyśl, ze on też cię teraz poznaje i zapewne myśli, ze jesteś nudną osobą. fakt, źle że wyszedł bez ciebie, tutaj nic go nie tłumaczy, bo skoro mieszka teraz z tobą, to wie, ze nie masz nic ciekawego do roboty i mógł cie zabrac ze sobą. ale nei skreślaj go od razu, dopiero się poznajecie i musicie sie dotrzeć. powodzenia!

Gość smutno mi i przykro
w sumie macie racje....... ja mialam w glowie scenariusz , ale nie powiedzialam mu o tym i nie zaczelam sama organizowac:) Boze ... moze faktycznie to wina dwoch sron. dzieki Babki:) zrechabilituje sie, ale dopiero jutro bo dzis nie wraca do mnie:(

Gość smutno mi i przykro
wznawiam temat... wiecie co? powiedzialam mu ze wyobrazalam sobie inaczej nasze wspolne wieczory -wiecie co powiedzial ze jeszcze bedzie na to czas;] drogie panie rezygnuje z niego i wam tez radze jak piwo wazniejsze jest niz wy to dajcie sobie z takim spokoj