Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfa_00

wygraliscie coś kiedyś?

Polecane posty

Gość alfa_00

ja ładnych pare lat temu wycieczkę na wyspy kanaryjskie :), a teraz baaaardzo bym chciała w konkursie strong.pl wygrac rajd quadami ... w rumuśkich Karpatach. i kiedys trojke w totka tez trafiłam (przynajmniej koszty sie zwróciły ;) )

Ja to tylko raz w RMF dvd \"Był sobie chłopiec\" - gwiazdy rożne opowiadały filmy i trzeba było odgadnąć tytuł. O tym filmie opowiadał Artur Gadowski, więc odgadłam bez problemu ;) Zadzwoniłam i wygrałam. Zawsze coś ;) No ale te Kanary...hohoho, zazdroszcze!

Kiedyś książkę, potem płytę w RMF\'ie (chyba składankę hop-bęc, czy jakoś tak :P ), raz 3 w totka i jeszcze całkiem niedawno płytę w konkursie netowym.

Ja moge powiedziedc co przegrałam:D haha mianowicie wycieczke do Bułgarii w radiu eska . Cały dzień w szkole beczałam:D Później wygrał ją tata .............. :0

Wygrałam: -lupę z rączką -trójkę w Totolotka -2 zł w loterii powodzian -telefon komórkowy -breloczek do kluczy -gadżety w sklepie -karmę dla psa ♥♪♫

Gość wyszłam z dna
4 w totka kosmetyki z gazety i to wszystko

Gość asiuniacdcvvvvvvvv
Ja wygrałam w kościele zegarek:)

Gość grywam czasem
lodówkę z promocji majonezu torbę z gadżetami typu słuchawki, kasety, stojak na płyty itp. drobne kwoty w totka

telewizor, jedzenie i akcesoria dla kota czesto to wygrywam, portfel, zapalniczki , koszulki , czapke, plecak, ekierke w zdrapce taxi hahhaha taka mieniaca sie ale to bylo dawno!!!

Gość antekkk
bo na 50 zł w Carfurze i chyba 2 razy "4" w totka :)

Gość LAURALaura99
Dwa razy trafiłam trójkę w lotto xD Oczywiście cały czas gram i liczę na większą wygraną więc dość często odwiedzam stronę wyniki-lotto net!

Gość Pener
- sztabka srebra (100gram) - tonę węgla :) - zestaw kosmetyków - zestaw sportowy - kasa ok. 3000 tys