Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdfg

czy dziewczyny lecą na kasę??

Polecane posty

Gość Siedemnastoletnia.
Wszystkie. :O

Gość 1 może nie leci

ja nie leciałam, ale gdybym mogła cofnąc czas to troche bym sobie na was poużywała drodzy lekko nadziani panowie dzis to ja mam kasę

Gość Viviviv
oczywiściem że żadna nie leci, na kafe same święte lub niezlaeżne kobiety biznesu, które mają tak dobrze działające firmy, że mogą sobie pozwolić na pierdzenie w stołek i siedzenie na kafe od rana do wieczora

Gość lecą lecą
ale nie wszystkie😴

Gość Viviviv
Ariane im przoduje

Gość zdziwiony strasznie
ludzie co wy piszecie? zadna kobieta nie leci na kase ,bedzie cie kochac nawet jak twoje mieszkanie znajduje sie pod mostem ,ich kompletnie nie interesuja ciuchy ,auta ,domy bizuteria ,one nas chca po prostu kochac takimi jakimi jestesmy

Ale dzisiaj jadać do Biłgoraja autobusem słyszałem jak 2 dziewczyny szydziły z chłopaka który mieszka w drewnianym domu i nie ma samochodu.Znam je z widzenia,bawią się co tydzień \"pod kutrem\"

Kasa jest jednym z elementów, ale sama kasa nie wystarczy:) przede wszystkim jest dowodem zaradności faceta i tego że będzie potrafił po równo ze mną utrzymać rodzinę a nie żerować. Chociaż doszłam do wniosku że ostatnio tak zmieniły się płace (fizyczni poszli w górę), że kasa już nie odzwierciedla np. grupy społecznej czy tego jaki \"typ\" życia mnie przy nim czeka. Więc trzeba patrzeć też na to, co sobą reprezentuje:) Plus oczywiście wymagania klasyczne:)

Większość młodych ludzi z Aleksandrowa tam się bawi Uważąsz że to mi przynosi ujmę przez to że tam się bawię?? Qwertz nigdy nie pisałem że wszystkie dziewczyny wolą pustych facetów tylko zdecydowana większość