enka 24 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 od dłuższego czasu mam bóle podbrzusza najgorzej jest z lewej strony lub pośrodku, w różnych dniach cyklu zrobiłam usg dopochwowe wyszło wszytko dobrze, nic nie ma od czego mogą być te bóle, czym spowodowane może ktoś był w podobnej sytuacji? współżyje regularnie bez zabezpieczenia, nie mam upławów... w ostatnim cyklu pojawiły się ale białe bardzo delikatne zastosowałam w razie w albothyl 2 szt i wystąpił podczas jego stosowania ból i przestałam, obecnie jest 1 dzień okresu a boli... ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 ja też tak mam :( właśnie w weekend miałam bóle po lewej stronie podbrzusza potem przeszły na całe podbrzusze a to był 15 dzień mojego cyklu więc ani owulacja ani zbliżajacy się okres, a nie był to ból który pojawił się po raz pierwszy... u lekarza nie byłam bo się boję... wiem, wiem, skrajna głupota... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martt 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Bongo Bongo jak 15 dzień to mogła być owulacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach