Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale zmula....

Zwiazek na odleglosc

Polecane posty

Gość ale zmula....

Mam 17 lat..od roku mieszkam w niemczech... mialam chlopaka rostalismy sie bo uwazalismy ze to bezsensu :( bylam kiedys w polsce... wrocilismy do siebie...potem pojechalam zerwalam... tydzien temu wrocilam z polski jestesmy razem... a teraz siedze i becze bo mi sie teskni :(:(:( to bezsensu :( a spotkamy sie dopiero na swieta :( Bosche :(

Gość sandra 11111
zwiazek na odleglosc, to do d...... sprawa, jakos sie potem to wszystko rozlatuje:))

Gość wspolczuje bo wiem co czujesz
ja trwam na odleglosc, z czestymi spotkaniami, ale brak drugiej osoby, tyle czasu nam ucieka, tyle chwil, ktore moglibysmy tak cudownie spedzic razem :(

Gość a mi pasuje taki zwiazek
Jakbysmy blizej mieszkali to pewnie bysmy sie czesciej spotykali. A ja mam duzo pracy... A tak to nawet zatesknic zdazymy ;)

Gość uuuuuuu mam i mialam to samo
moj pierwszy zwiazek na odleglosc rozpadl sie po niecalym roku, aktualnie od miesiaca jestem w kolejnym zwiazku na odleglosc.... i to juz sie sypie :( to sie nie udaje :( albo ja po prostu nie potrafie

Gość sandra 11111
ja nie dalam rady, czasem jak bylo mi smutno, nie mialam sie do kogo odezwac, ile mozna pisac SMsy, lub dzwonic?? kto mnie mial przytulic???telefon, czy komorka???

Gość ale zmula....
ja w Polsce jestem tak co 4 miesiace :( dzwonilam dzisiaj do niego.. udawalam ze spoko a potem sie rozplakalam :O:O:O :(