Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyszłam z dna

cierpie,męcze sie...co mam robic

Polecane posty

Gość ehh faceci
pewnie!! juz ślę:)

Gość nalesnik
hej ja tez chce dzanex@onet .eu prosze!!!!!!!!

Gość ehh faceci
klaudia27-- poszło!! sprawdz skrzynkę

Gość nalesnik
jeszcze nie mam

Gość ehh faceci
Wysłano !!

Gość nalesnik
juz mam dzieki!!!!!!!!!!!!

Gość ehh faceci
Proszę :)

Gość nalesnik
a macie" mysl jak facet"tez bym chciala

Gość fedf
zrob raz lub dwa na tydzien taka rzecz, podejdz do niego na luzie, klepnij go po kumpelsku z usmiechem w ramie w ramie, tak zeby sie prawie przewrocil i zapytaj sie go, jak leci a na odchodne znow go walnij i zapytaj sie kiedy cie zaprosi. wszystko niby w zartach, tak zeby sam troche zglupial i nie wiedzial na czym stoi, zeby sam zaczal myslec, ze to moze zarty a moze na serio. albo zacznij tez w zartach publicznie mu wypominac, kiedy go przylapiesz, ze komus zrobi chetnie przysluge, to ze on tylko obiecuje (na kawe), a potem nic, tylko obiecanki.

Gość wyszłam z dna
potaram sie go tak klepnac" jak go zobacze ale nie zawsze mam czas tylko boje sie tego odrzucenia boze wczesej umre e ja sie wkrecilam w takieo faceta

fedf ---> ale to klepnięcie to mi na takie bardziej kumpelskie wygląda. No ale spróbować zawsze można :)

Gość fedf
no wlasnie ma wygladac na kumpelskie i luzne podejscie do tematu, poza tym jesli sie zgodzi, to mozna sobie pozartwac jeszcze pare razy w pracy przeciez roznie sie zartuje, np pytajac sie kolezanki, kiedy maz wyjezdza, to sie umowimy albo moja zona wyjechala, moze wpadniesz na jakis film, mam w lodowce bytelke szmpana i tak na prawde nikt nie wie o co tak na prawde chodzi, ale taka kawa to zupelnie nic zobowiazujacego a moze jemu lepiej piwo jest zaproponowac?

Gość ehh faceci
fedf--> ok, ale ta taktyka jest typowa dla osob smialych, jezeli niesmaila osoba nagle wyskoczy z czyms takim, to gosc moze sie domyslic w czym rzecz. Jezeli taki gesty nie sa na porzadku dziennym to moze nie warto. Już wole być soba;)

Gość wielkopolskkaa
wyszlam z dna--> Miałam bardzo podobną sytuację jak Ty. facet wydawal się być mna zaintersowany. Podchodził, zagadywał. Zawsze miło nam sie rozmiwaialo i czułam od niego to "coś" tyle, ze to trwalo troszke za dlugo jak dlamnie...wkurzyłam sie pewnego razu i sama zadziałam :P Spytałam się poprostu co robi wieczorem...niestety wyjezdzał w nocy i nie moglismy się spotkać. Obiecał że jednak na pewno się spotakmy.....spotkanie nigdy nie nastąpiło ;) ale przynjmniej wiem ze nie za przepascilam szansy a poprostu chyba zle odczytwywal jego "symaptie" ;)

Gość wyszłam z dna
podnosze temat;) nie widzialam sie z nim bo mam wolne do poniedzialku ..... ale rozmawialam z kolezanka z pracy i ona mi mowi ze on jest taki ..."amant" jak go nazwała wiem ze on tez jej sie podoba ale nie zwraca na nią uwagi to może dlatego tak gada zaczynam w to wierzyć ....tylko po co by sie mnie pytał czy sie umowimy..... i na moj widok cieszył by sie bo jak go widze z daleka to to żadnej z kolezanek sie nie usmiecha ....wrecz przeciwnie od pierwszego dnia jak pzyszedł do nas to patrzyl tylko na mnie dziewczyny pomocy bo chce sobie go odpuścić ale cały czas o nim myślę wiem ze pisze bez ładu i składu ale mam taki mętlik w głowie....:(

Gość wyszłam z dna
podnoszę :(