Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaryczana po wczorajszym

Wczoraj poczułam zazdrość....

Polecane posty

Szłam sobie spokojnie chodnikiem i nagle zauważyłam, że kierowcy spoglądają w jedno miejsce. Gapili się tak, że im o mało gały z orbit nie wypadły. Zrobił się mały korek, a Ci dalej się gapią. W końcu się odwróciłam i zobaczyłam na co (na kogo) Ci faceci tak się gapią: krótka mini spódniczka, nogi po samą szyję, wysokie obcasy, uda złączone z łydką- wprost idealne, długie, gęste blond włosy, dwa figlarne dołeczki i duże zielone oczy. Myślałam, że ktoś przewrócił się na ulicy, albo jakiś złodziej zaatakował babcię, bo reakcja mężczyzn na to wskazywała, a oni wszyscy na nią. Przy niej wpadłam w kompleksy. Boże, ile ja bym dała, żeby przez jeden dzień poczuć się tak pożądaną. Czemu ja tak nie wyglądam? Czemu mam krótkie nogi i mnie mini nie pasuje? Czemu mam tak szerokie stopy, że nawet w szpilki rozmiar 41 nie wcisnę stopy? Czemu mam rzadkie włosy? Czemu mam małe oczy i jestem szkaradna? Powtarzam sobie, że nie jest ze mną tak źle, ale kiedy widzę coś takiego na ulicy, to moje postanowienie idą w łeb. Czasem mam wrażenie, że taka dziewczyna może mieć każdego, a ja mogę sobie mieć 22 lata, a i tak faceta nie znajdę. Nawet pies na mnie nie poleci.

Gość GMbm
to znaczy że wolałabyś nie mieć swoich nóg ? zastanów się co piszesz dziewczyno...

Gość GMbm
zeby Cię lod czasami nie pokarał, lepiej szybko zmień zdanie o sobie

Gość ggggggeeeeeerr
i myslisz, że ona jest szczęsliwa? Błąd. Znam kilka kobiet bardzo atrakcyjnych, powodzenie ogromne i szczęśliwe nie są. Co z tego, że faceci oglądają się za taką na ulicy. Czy daje szczęście. Ja mysle, że wystarczy jeden facet, który nie tylko się bedzie ogladał ale nawet wskoczy za Tobą w ogień i to własnie taki może dać szczęście.

Ja Ci powiem abyś się po prostu nie przejmowała tą lalunią:) Abyś stanęła przed lustrem (najlepiej nago) i wymieniła kilka cech w swoim wyglądzie które Ci sie podobają, a potem zaczęła nosić ikupować ubrania które podkreślają te \"dobre\" cechy. Makijaż też jest bardzo ważny i dodatkiktóre dodają masę pewności siebie. Znam kobietę która nie jest wogóle ładna, jest dość puszysta i niska, a potrafi tak się ubrać żę jesśli pójdziesz z nią na imprazę to będą koło niej kręcić się masy facetów (przystojnych:)). Oczywiście nie samym wyglądem można sobie zaskarbić taki zainteresowanie. Należyrównież mieć miłą aparycję i prowadzić inteligentne rozmowy. Gdy zaczniesz się sobie podobać to będziesz się czułą pewniej a wtedy faceci zwrócą na ciebie swaoją uwagę..

GMbm---> Pytanie na poziomie przedszkolaka. Oczywiście, że wolę mieć swoje nogi, aniżeli nie miałabym nie mieć nic, ale chciałabym mieć jej nogi!

Gość do autorki..........
wiem co czujesz- często mam tak jak Ty. Często czuję się przy innych dziewczynach jak jakieś "gówno":( I co z tego, że często słyszę od facetów, że jestem inteligentna, że na studiach sobie świetnie radzę, gdy żaden facet nie interesuje się mną jako kobietą?:( Czuję się jak jakiś pokemon...:(

znam przypadek gdzie dziewczyna była najładniejsza na roku ... znalazła męża ... który zrobił sobie z niej worek treningowy ....

Gość hej hej dziewuszki
a co to znaczy uda złaczone z łydka?

Gość Arwennnna
sie przejmujesz;) dziewczyny z dlugimi nogami wcale nie saa znow takie zadowolone. Ja np o obcasie moge zapomniec bo wtedy w ogole przerosne mojego chlopaka:P spodni na siebie znazlezc nie umiem:P i jak wczesniej napisaly dziewczyny takie ''pieknosci'' wcale nie maja lepiej, tylko z pozoru:) ja do najladniejszych nie naleze a jetsem bardzo szczesliwa ;)

ja mam długie nogi.... ale jestem chuda w pupie... długie spodnie w pupie często są za dużo za duże dla mnie .... non stop łażę w balerinach albo klapkach na płaskim ... ps. co do mojej wagi nie piszcie że chce być anorektyczka ;)

Gość Arwennnna
eseczka:P moze i nie chcesz ale uwazaj z tym odchudzaniem:P albo daj mi pare kg i po sprawie:D ja bym akurat te 5kg chciala przytyc:P:P

Gość Lady manzana
Chcialabys byc pozadana i traktowana jako kobieta na jedna noc??? Chcialabys byc z facetem, ktory widzi w Tobie jedynie cialo?? Mozna wygladac atrakcyjnie i nie ubierac sie jak pusta lala.

Gość Arwennnna
Ja mam 175 i waze ok 53 ;P chcialabym jeszcze jakies 5kg, wczesniej bylo o wiele mniej wiec i tak jets ok:)

Gość jak moze byc do
cholery udo zlaczone z lydka glupie baby

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
a ja to bym takiej lasce powspółczuła, bo przy niej faceci myślą ta drugą główka czyli fiutem..pewnie 99% facetów na jej drodze traktuje ją jak ładny kawałek ciała pomijając wnętrze...może i ma powodzenie, ale pomyśl ze taka osoba może być bardzo samotna...faceci interesują się nią tylko jako obiektem seksualnym a kobiety unikają jako potencjalne zagrożenie dla swoich związków.

Gość ja taka jestem wlasnie
mam prawie idealne wymiary bo 90-62-90 i mam sliczna buzie tyle ze ja jestem brunetka o naturalnie ciemnej karnacji po moich przodkach pochodzacych z chorwacji. Oczwiscie super jest byc atrakcyjna osoba, to swietne jak sie za mna ogladaja ale wiecie co wam powiem mam juz 22 lata a zaden facet jeszcze nie byl ze mna z milosci.....

Ja tez czesto zazdroszcze takim dziewczynom, ale zauwazylam jedna rzecz- faceci ogladaja sie za tymi pieknosciami i podziwiaja je, ale żenia sie z ... nami... Zwyczajnymi dziewczynami, ktore maja wiecej do zaoferowania niz dlugie nogi i farbowane blond wlosy!

Gość a wy tez nie gadajcie
na ta laske, moze szla na randke i postanowila sie wystroic, wy sie nie stroicie? to ze jest ladna i zgrabna nie znaczy ze powinna sie z tym kryc i lazic jak kopciuch, tez bym sie zle poczula patrzac na takie zjawisko jak ona, ale nie owcie ze lepiej byc soba niz taka laseczka, bo wiadomo ze lepiej byc ladnym i zgrabnym, autorko nie przjmuj sie, my kobiety tak mamy ze nie porownujemy sie do tych gorszych tylko lepszych

Gość fdff
dokladnie! kiedys dla jaj zapytalam kumpla z jaka dziewczyna umowilby sie na randke, z pieknoscią, dlugie nogi, mini itd czy z taka zwykla dziewcyną, normalnie ubrana. Wiadomo co wybral;) ale jak zapytalam ktorą by wział za żone to wybral ta drugą:)

Gość fdff
a tak w ogole wg mnie naprawde liczy sie wnetrze i niewazne czy ladna czy brzydka jak jest wredna:P facet predzej czy pozniej sie pozna a uroda przemija:)

Gość to ruszcie te swoje grube
dupy sprzed tv i zacznijcie dzialac! zadbajcie o siebie bo tak to zawsze wrzucacie na laski ktore chodza na solarium chocby od czasu do czasu albo takie ktore sobie piersi powiekszyly czy usta ale jak widzicie taka na ulicy to sracie z zazdrosci

Gość powazne pytanieee
a w ajkim miescie to bylo bo ja tez widzialam taką laske identyczną jak piszesz jak szla ulicą ..ale byla za chuda wg mnie.

Gość uuuupppppppppppp
a ja mam zeza:-( i co z tego ze ladna jestem i zgabna. kogo to obchodzi...

Gość anitkakaka
to prawda, czasem na ulicy mozna spotkac taka pieknosc ze mozna wpasc w kompleksy ;) ale juz sie trzeba pogodzic ze ludzie nie dostali po rowno ;) ciesz sie bo predzej Ty trafisz na pozadnego szczerego faceta niz ona :) a poza tym czlowiek do wszystkeigo sie przyzwyczaja, jej pewnie tez juz sie to nudzi byc taka pozadana i ma inne problemy :) nie warto zazdroscic, trzeba pielegnowac i cieszyc sie tym co sie ma a nawet byc za to wdziecznym bo mogloby sie trafic znacznie gorzej:)

No właśnie. Nie ruszają mnie piękności z telewizji, z okładek czasopism, ale właśnie te spotkane na ulicy. Ale dlaczego z góry zakładacie, że jest głupia? dziewczyna szła normalnie, miała smutny wyraz twarzy i raczej nie zwracała uwagi na tych mężczyzn. Wiecie w jakie kompleksy można popaść, kiedy taka laska nie dość, że jest ładna, to jeszcze mądra? A i taką znam. Ja po prostu zazdroszczę innym kobietom, bo często sobie wyobrażam jak ułożyłoby się moje życie, gdybym miała ciało sex bomby i buzię laleczki. Co do ud złączonych z łydką. Jakim pustakiem trzeba być, żeby nie zrozumieć aluzji. Chodziło o to, że mam grubsze uda i chudsze łydki, a u niej to wyglądało idealnie- zgrabnie.

Gość skromnaaa
A ja ci powiem ze to wcale nie takie fajne jak sie tak wszyscy na ciebie gapią. mnie to wkurza, nie lubie zaczepek, nie lubie jak ktos sie na mnie gapi . zreszta tak szczerze ci powiem - nie trzeba byc super laska by facetom gąły wychodziły - czesto krótka mini i szpilki wystarcza - czesto widze ze np idzie dziewczyna, twarz przecietna, figura tez, ale ma np mini i spzilki, to faceci sie gapia jak na 8 cud świata. i widze tez czesto po sobie - jak jestem normalnie ubrana - spodnie płaskie buty, to spoko, ale jak tylko jakas mini czy szpilki to masakra. nie przejmuj sie tym tak - zadbaj o siebie, fryzurę, makijaz, mozna jakas dieta , fajny ciuch i bedzie ok.

Gość FGFGF
A W JAKIM MIESCIE JA SPOTKALAS KOCHANA.. CZYSBY W KRAKOWIE.TYLKO TAM SA TAKIE LASKI.

Gość apapap
ja jestem niedostrzegaknym gównem przy innych dziewczynach i nikt mnie nie zechce:( jestem cała zapryszczona