Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JKASDHLKASJDHAKSDJH

CO USLYSZALAM OD MOJEGO UKOCHANEGO

Polecane posty

Gość Jumboo
To napisz może trochę o swojej żonie. Czy to też tak jak Ty chodzący ideał?

Kurcze, to Ty zdążysz nawet śniadanie zjesc... podobno to lepiej, bo krązenie sie poprawia i kajdanki tak nie uwieraja

A kto powiedział, że mam zonę... oraz nie napisalem, ze jestem ideałem... ale miło, że tak uważasz

Gość Jumboo
czyżbyś żył bez ślubu? a czy ty wiesz, że to grzech!?

Gość Jumboo
taaa jasne :/

persefko - uwielbiam ostre babki... ale zazwyczaj udaje mi się ja trochę zmiękczyć... oczywiscie tylko dlatego, że one tego chcą... :P Wiem, że zyję w grzechu, ale jestem wyznawcą Kościoła Latającego Potwora Spagetti - tam łatwo dostaje się odpuszczenie

Dziekuje.. :) Ale Jumbowi nie podoba się moja wiara, choć to oficjalnie zarejestrowany kościół

własnie nie wiem, ale jakimś moherem mi zalatuje... zreszta juz sobie poszedł... pewnie jakas ciekawa audycja w Radiu Maryja się zaczęła

przeglądałam właśnie inne tematy i faktycznie, przyznaję często Cię spotykałam, czym to właściwie idzie że facet tak chętnie przebywa na takich forach? pytam całkiem ogólnie, jakoś wydajesz mi się całkiem zrównoważony :) miło się z Tobą dyskutuje...

To przypadek - bawie się polemiką... a na tym forum akurat łatwo znaleźć adwersarzy, mniej lub bardziej na poziomie ale jednak... mam praktycznie wolny tydzien - tzn musze siedziec w pracy, ale nie mam w zasadzie nic do roboty, to sobie pisze.... duzo napisalem, dlatego inym sie wydaje, że siedze tu juz długo, ale chyba pierwszy raz wszedlem na oczatku zeszlego tygodnia...

Gość dobre sobie kirdan
vel xyzt vel...cała masa innych nicków :O - wszedłeś na początkiu tygodnia ,a i owszem tylko którego roku?

kojarze nick xyzed czy coś takiego, pisał kiedyś coś o jakimś romansie, że sprawa się wydała, nie pamiętam dokładnie, ale nie wydawało mi się że to miły człowiek, wręcz odwrotnie a komicznie wydaje si ę całkiem milutki

a postawcie sie moze na miejscu tego faceta co? owszem kocha, ale to nie jego wina widok zapuszczonego ciala go odrzuca, wydaje mi sie ze on nie chcial cie skrzywdzik, z pewnoscia dawal ci wczesniej w bardziej subtelny sposob do zrozumienia zebys cos ze soba zrobila, w koncu widzial ze to nie pomaga i podjal drastyczne kroki, powiedzial ci szczerze co mysli komiczne ma racje jesli partner daje wam do zrozumienia ze cos nie gra, i wy tez w gruncie rzeczy czujecie ze sie zapuscilyscie to nie miejcie potem pretensji ze slyszycie takie teksty, bo rzeczywiscie wyglada na to ze nie szanujecie swoich partnerow, wymagacie akceptacji, ale co by bylo gdyby wasz ukochany po roku czasu dorobil sie dodatkowych 20 kg, w postaci ogromnego brzucha , i drugiego podbrudka?

Gość dobre sobie kirdan
jako kirdan też wydawał się całkiem milutkim człowiekiem :O

Gość smokczyca
WIDOK ZAPUSZCZONEGO CIALA?????????????? czytaliscie ten sam tekst co ja dziewczyna wazy 52 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec ile musialby wazyc zeby wg was byla szczupla??????????????????????

Gość kapisozn23
zapusczone cialo to nie musi byc tylko waga, ale przede wszystkim celulit rozstepy i walki

Gość smokczyca
ale kurwa jak moze miec walki jesli wazy 52 kg??? no jak?

Gość smokczyca
kapiszon czy ty jestes kobieta czy mezczyzna? bo jesli kobieta to ile ty wazysz a jesli mezczyzna to informuje cie ze 52 kg to bardzo malo

Gość rowwer
ja bym nie umiala zapomniec tych slow - a on co belmondo????

podalna byla definicja zapuszczonego ciala wg mnie, nie mowie ze ona ma i walki i celulit i rozstepy, jej facet skarzyl sie akurat na celulit, a jakbys nie widzila co jest dzwne skoro jestes kobita, a wiedza to nawet faceci, dwie osoby moga miec taki sam wzrost i wage , a wygladac zupelnie inaczej, wszystko zalezy od grubosci kosci, i figury, gruszka, jablko itp