Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JKASDHLKASJDHAKSDJH

CO USLYSZALAM OD MOJEGO UKOCHANEGO

Polecane posty

Gość persefka
JKASDHLKASJDHAKSDJH ty poczytaj co Ty piszesz??? czy jesteś aż tak ślepo zakochana że nie widzisz jak ten facet cię poniża??? Gdzie Twoja kobieca godność??? Ratuj się dziewczyno!! Wiem że oczekiwałąś innych wypowiedzi ale naprawde trzeźwym okiem patrząc to on jedynie co zrobi to - za przeproszeniem - zgnoi Cię bez reszty

Gość persefka
komiczne, ja piszę o sobie!! Nie zauważyłeś tego! ja dotąd nie widziałam Cię nigdzie. A tak swoją droga to co robi facet notorycznie na damskim forum?????

czemu sie na mnie wściekacie, skoro autorka sama potwierdza każdą swoją wypowiedzią moje słowa... musicie być az tak zakłamane???

Gość rzuc chama
przykro mi komiczne ze nigdy nikogo w zyciu nie pokochales z calego serca, to tylko tlumaczy wszystkie Twoje wypowiedzi na tym i innym topiku. Nie osadzaj jednak innych ludzi po sobie... Co do tego jak latwo wedlug ciebie zrzucic pare zbednych kilo to do informacji : studiuje i pracuje na pelny etat, dodatkowo bawie sie w kure domowa po powrocie i co nawet pol godziny dziennie wolnego dla siebie nie mam zeby isc na ta cholena silownie, a co dopiero mowic o pieniadzach..... wiec dla mnie to jest osiagniecie mimo wszystko pozbyc sie 15 kg i spadaj z tym co jeszcze trzeba robic zeby wygladac jak cholerna modelka, powiem Ci - photoshop

to damskie forum jest po prostu zabawne.... i szczerze mówic ilosć agresji i nienawiści jest na nim iście męska... testosteron kapie z wiekszosci wypowiedzi, język przypomina najgorszą portową tawerne .. dobrze sie tu czuje, tylu jest teraz facetów zniewieściałych - ich towarzystwo mnie denerwuje... tutaj znalazłem prawdziwą sól męskiego życia :D:D

Gość dzidzia38
co Komiczne robi na damskim forum? to proste...przegrał walkę o własne życie. Jest samotny, bo żadna kobieta go nie chciała (nie ma co się dziwić). A swoje nudne życie spędza na babskim forum. Może jest zniewieściały...

Gość smerrfetka
do zrzucenia przynajmniej części z 15 kg nadwagi doskonale nadaje się dieta JP: JEDZ POŁOWĘ

Gość a_dusia
w sumie to.....komiczne ma racje :)

Gość rzuc chama
ja juz zrzucilam 15......

KOmiczne: grabić mozna w deszczu, spokojnie:P Dziewczyno Ty chyba juz zgłupłaś na maksa od tej miłości.. facet Cie obraza.. a Ty go tłumaczysz. Następnym razem powie coś gorszego i tak będzie w kółko. Jak lubisz byc ponizana..

Gość dzidzia38
Komiczne- to, że dobrze się czujesz świadczy o jednym- może to nie my wcielamy się na tym forum w rolę facetów, ale Ty czujesz się tu naprawdę sobą, czujesz się jak 100% kobieta. To wszystko tłumaczy

Gość smerrfetka
ja tam chętnie spotkałabym się z komiczne. Musi być spoko koleś, z poczuciem humoru i własnym zdaniem :) jego wypowiedzi wywołują uśmiech na mojej twarzy :D

komiczne ile Ty masz lat??? Może to jakiś stary kapeć na emerytce........ Może wypowiesz się w temacie - ale na podstawie własnych doświadczeń???? A może właśnie ich wcale nie masz???

a to niezłe żarty... dlaczego każda otyła kobieta \"nie chce wygladac jak modelka\"... nikt Ci nie każe - wystarczy zrzucic kilka kg.... ale oco się pytacie, skoro odpowiedzi Wasn ie interesuja...? zreszta to kolejny temat w ktorym ludzie chcą usłyszec potwierdzenie swoich teorii, a nie prawde a czas ma to do siebie, że jesli sie go chce znaleźć, to sie go znajdzie...

Gość do smerrfetka
oj żebyś się dziewczyno nie zdziwiła :/

Gość rzuc chama
widze ze nikt mnienie czyta..... ludzie ja nie jestem otyla mam 59kg przy 165, i ok moze to nie sa wymiary modelki ale wygladam NORMALNIE ide sobie bo mnie znowu w kompleksy wprowadzicie.....

Gość smerrfetka
nie rozumiem, czemu mam się dziwić?

persefka - akurat bardzo nie trafiasz... mam kobiete, nigdy nie miałem z Wami problemu... z tymi mądrymi oczywiscie, ktore jednak, jak widze po powyższych wypowiedziach są na tym forum.... mam 34 lata... wojujesz tutaj ze mną - ciekawe czy tak samo ostra i waleczna byłabyś w realu ;) mysle, że nie.... ale słodka jestes...

Gość smerrfetka
do rzuc chama przepraszam, źle zrozumiałam Twoją wypowiedź. Gratuluję zrzucenia nadwagi.

59 kg przy 165 cm to są dosc dobre wymiary... należałoby wprowadzic lepszą diete, pozbyć się podskórnej wody i tłuszczu, ujędrnić ciało ćwiczeniami siłowymi i byłoby super- ale to już trzeba chcieć...

Gość Laalaa20
Komiczne napisz mi jedno...co w takim razie od rana do wieczora robisz na babskim forum?

\"widze ze nikt mnienie czyta.....\" bo wszyscy czytają mnie :P:P tak już mam niestety

Gość Laalaa20
Nie da się nie czytać skoro jesteś wszędzie

nie od rana do wieczora... nikt nie zauwazyl, że ja bawie sie w to forum od tygodnia z kawałkiem... a jest tak dlatego, bo jeszcze mnie to nie znudziło... mam taką prace, że czasem po kilku tygodnaich strasznie intensywnej, kilkunastogodzinej dziennie pracy, mam przestoje... nie jest tak często, ale jest akurat teraz... i siedze tu do 17 - potem ewentualnie poznym wieczorem na chwile..

\"Nie da się nie czytać skoro jesteś wszędzie\" układ jest wszędzie, musimy go tępić na kazdym kroku :P:P

Gość Laalaa20
Skoro nie masz ciekawszych rzeczy do roboty ,np. późnym wieczorem ;) ja wolałabym zająć się ukochaną osobą...tyle :D

piszę po tym jak się Nią juz zajmę :D nocny marek ze mnie... a poza tym wstej rano, bo o6.59 wole być ubrany... żeby mnie w gaciach nie wyprowadzali w razie czego :P

Gość Laalaa20
Phi...ja wstaję wcześniej, bo o 5:00. Nie masz się więc czym chwalić ;) I am the best!!! :D