Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panamana

co myślicie??

Polecane posty

Gość panamana

chcialabym sobie zrobic tatuaz z inicjalami mojego narzyczonego.. to ma byc taka mala niespodzianka, tatuaz bedzie w miejscu niewidocznym... dla wszystkich ;) co o tym myslicie?? i znacie moze jakies fajne pomysly jak taki tatuaz moglby ciekawie wygladac??

odradzam wszelkie tatuaże \"miłosne\" za rok zerwiecie (nie życzę ale bywa) a ty zostaniesz z wątpliwą pamiątką zrób coś neutralnego jak już musisz

Gość panamana
nie musze ale chce.. a jak bysmy sie rozstali to zawsze tatuaz mozna jakos przerobic..

Gość panamana
no nie wiem jeszcze sie zastanawiam, chcialabym miec jakis maly tatuaz w niewidocznym miejscu i chcialabym zeby on cos oznaczal.. a nie tylko jakis glupi rysunek..

a poza tym wszystko co jest w stylu Dody i Radzia dla mnie jest w złym guście :D:D:D:D efekty widać

Gość panamana
ehhh.. akurat o Dodzie tutaj nie pomyslalam.. tylko o tym, ze chcialabym miec tatuaz...

i zobacz - ona też miała z nim kłopot :O jest tyle fajnych pomysłów na tatuaże poszukaj czegoś

Gość niewidoczne miejsce to jakie
w twoim mniemaniu?. Najpierw zastanów się czy ten pomysł spodoba sie twojemu facetowi. Może nie bedzie zachwycony faktem że ktoś dotykał np. twojego tyłka.

Gość do pijawki
wszycy o tym wiedzą . Pan prokurator Engelking mówił o tym na konferencji prasowej