Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrotkama

Tuż przed weselem jego urodziny a porfel chudziutki, help

Polecane posty

Gość karrotkama

Za grubsze pieniadze można tyle wymyślić a juz do 50zł malo co :o

50 zł to wcale nie mało... kup mu jakis kosmetyk - zestaw do golenia, wode po goleniu, perfum za te pieniązki kupisz jakąs 30. Moze krawat, skarpetki )głuie ale przydatne) pasek cokolwiek

Gość karrotkama
Dziabong na razie wszystko ma i to ponad norme, brakuje mu tylko bokserek :( niby prakyczne ale niezbyt pomysłowe. Moze jakąś maszynke do golenia ale ja sie nie znam, i wkłady podobno są drogie do takich maszynek. Jednorazowe raczej nie wypada co?

jednorazowe nie - ale moze wlaśnie za taką kwotę kupić maszynkę i wkłady... a na ile wkłady wystarczją to zależy od zarostu. Hm bokserki ta fajne widziałam w supermena :) w zarze. Moze jakiś portfel? albo coś do auta (jak ma) ksiązkę jak czyta.. oo wyszło parę ksiązek Clarksona, (to taki anglik co prowadzi program w TVN Turbo - ksiązki fajne sama czytałam)

Gość karrotkama
MA samochód, wczoraj nawet szukałam na allegro jakiś pomysłów ale nic nie znalazłam. Ksiazek nie czyta. Wedding - kolacja to może wyjść raczej większy wydatek aż będę sie bala o rachunek ;) ale pomyśle nad tym

a interesuje się motoryzacją? BO JAK TAK TO KSIAZKE CLARKSONA NA BANK PRZECZYTA

mozna mu lu[ić jak majsterkowicz - jakieś srubokety porzadne, wiertła albo kosmetyki do auta - nabłyszczacz karoseri, zapach, coś do felg opon tapicerki - pełno tego, albo jakiś wosk...

Gość karrotkama
Bedziecie mnie mieć dość jak to napisze ale on to wszystko ma :( Tak prawda - można kolacje przyrządzic w domu ale nie mam warunków przy rodzince i ganiajacym mlodszym rodzeństwie ;)

Gość karrotkama
Własnie szukam książki o której piszesz Dziabong :)

Gość zamow kubek albo poduszke
albo bokserki itd z nadrukiem swojego albo waszego ew jego psa zdjecia

Gość karrotkama
hahaha ojejku ale sie uśmiałam :D Na walentynki ze zdziwieniem podarowalismy sobie to samo - kubki ze zdjeciami i napisem !!!

Gość do dziabonga
perfumy jakieś a nie jakąś perfumę P.S. fajne pseudo :D:D:D

Gość zarazżona
może kup mu ta maszynkę, ja swojemu kupilam kiedys gillette fousion i jest super zadowolony, w kompletach za zazwyczaj 3 wkłady, wysarczaja naprawde na dlugo, dobrze goli, dam ci link zebys wiedziala o co chodzi : http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.goldmax.pl/images/gillette_fusion_maszynka_manual_2_wklady.gif&imgrefurl=http://www.goldmax.pl/index.php%3FcPath%3D113_86&h=132&w=100&sz=10&hl=pl&start=5&um=1&tbnid=kvjLxGXZmAin7M:&tbnh=92&tbnw=70&prev=/images%3Fq%3Dmaszynka%2Bgillette%2Bfusion%26ndsp%3D21%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN ale dluugi, mam nadzieje ze sie otworzy, te maszynki są wszedzie, w rossmanie i w naturze też

Gość do dziabonga
"perfum za te pieniązki kupisz"

50 zł pieniążki - 50 000 pieniadze w moim rozumieniu - widzę, że chcesz się czepiać... to się czep tramwaju - jak masz na wsi...

Gość do dziabonga
haha nie czepiam sie pieniążków tylko tego że napisałas perfum! Nie uważasz że powinno być perfumy za te pieniążki kupisz? nie ma słowa perfum. O to mi chodzi a nie o pieniążki. P.S> Nie mieszkam na wsi

Gość do dziabonga
perfumy nie perfum

Gość do dziabonga
no ale to chyba wiadomo że mówisz np. nie kupiłam dzisiaj perfum. Nie lubię tych perfum. Ale nie możesz powiedzieć np. Kasi perfum jest brzydki tylko powiedz Kasi perfumy są brzydkie. Użyłas w złej formie i tyle. Ot co.

Gość do dziabonga
no chyba ze w pomyslałaś "kupisz buteleczkę perfum 30ml" ale nie napisałas słowa buteleczka i wyszło barachło tylko o to mi chodzi a nie o jakies pieniążki

Gość drogi dziabongu
kupilas jedne perfumy, ew jeden flakonik perfum perfumy to rzeczownik , ktory nie wystepuje w jez polskim w liczbie pojedynczej

Gość internetowy słownik
Dzień dobry! Przyszedłem rozwiązać konflikt. Nie pani Dziabąg nie ma racji. Nie może powiedzieć kupiłem "jeden perfum" możesz powiedzieć "kupiłem perfumy" sama widzisz ze jak wpisałas w słowniku słowo perfum to pokazało się nie znaleziono nie ma takiego słowa. Nie można powiedzieć "kupiłam sobie (jeden w domysle) dzisiaj perfum" powiesz "kupiłam dzisiaj perfumy" Ludzie bardzo często mówią "perfum" niestety nie jest to poprawne

no to moze cos innego/ zorientuj sie u fotografa ile kosztuje profesjonalne zdjecie( moze przeciez byc 1 sztuka)... jesli zmiescisz sie w sumce (a powinnas) , kup jeszcze jakas ramke i sprezentuj mu ja razem z twoja fotka... Fajnie byloby jakby zdjecie bylo ciut wiekszego formatu... ale funduszy wtedy na 100% braknie. powodzneia 🌻 aa... no i jeszcze jeden pomysl.. moze wizyta u kosmatyczki ? przeciez mozecie razem pojsc... a jest ku temu okazja.. Ty sobie cos fundnisz... jemu np. relaksacyjny masaz, albo oczyszczanie ... (ciezko powiedziec, nie widzialam goscia :D )