Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cerosyne

Wpisujcie tutaj nieuczciwych mechaników wraz z adresami

Polecane posty

Gość Cerosyne

Ja trafiłem na mechanika który zrobil robote a auto nadal zepsute i on mówi ze wszystko jest ok. Umywa rece od reklamacji a inny mechanik stwierdził partanine z ich strony. Niepolecam warsztatu Art-Car Auto Serwis 43-143 Lędziny, ul. Ruberga 6 Potrafią łądnie skasowac i długo trzeba czekać.

Gość wladimir_P
własnie w polsce brakuje tkaiego forum, gdzie by można było się wypowiedzieć na temat nieuczciwych przedsiębiorstw czy powiedziec prawde o pracodawcy , który nas zwolnił. Pozdrawiam i dobry pomysł.

Gość gregorczyk
A ja warsztaty omijam szerokim łukiem. Ceny są kosmiczne, a mechanicy kradną w ASO np. olej. Mówią że wymienią na nowy, a tak naprawdę spuszczą tylko połowę i doleją nowego zostawiając sobie np. 2l nowego oleju. Dlatego co się da wymieniam sam (osłony na przegób, klocki hamulcowe, pasek rozrządu, pompa wody itp.) I tak swoją Almerą przekulałem 200 tys km, a żona Felicją 130 tys. Szkoda nerwów na ASO i inne warsztaty.

Gość audimaster
Jestem właścicielem auudi. Nie mieszkam w warszawie. Podczas pobytu w stolicy zerwał mi sie pasek rozrządu, zacholowałem auto do warsztatu na ul PŁOCKIEJ między wolską, a górczewską. Tam mechanik (30 lat stażu) stwierdził po założeniu paska że tłoki pokrzywiły zawory (pomimo, że jak pużniej się dowiedziałem silnik 1,6 jest bezkolizyjny) zrezygnowałem z naprawy. Za założenie paska ww mechanik zainkasował 150pln. Zaprowadziłem auto do innego warsztatu i okazało się, że pasek jest żle założony. Znaki na wałku rozrządu źle ustawione. Reklamacji oczywiście nie przyjęto.,,POLECAM'' UL PŁOCKA

Gość do audimaster
a skad wiesz ze ten drugi mechanik cie nie oszukal? Bardzo czesto to klienci nie sa w porzadku wobec mechanikow. Nie mowie ze akurat ty. Przyjada gratem zeby cos tam naprawic a potem obwiniaj mechanika ze cos innego nie chodzi. Wiem ze sa tez nieuczciwi mechanicy ale chcialam zwrocic uwage ze nie wszyscy i czasami to klienci sa winni.

Gość z tym dolewaniem nowego oleju
do starego (zamiast wymiany) to niestety nagminne :O

Gość Biedrak

https://www.facebook.com/CarTunerWaw/ real auto nie polecam tych Panów 

Gość Mortal Kombat

i  tak nic z tym nie zrobisz bo ma plecy czyli pieniądze  i nic z tym nie zrobisz 

Gość Mortal Kombat

to są oszuści i cwaniaki

Gość Mortal Kombat

takie sprawy załatwia sie po swojemu 

Gość Mortal Kombat

i tak wyjdzie z więzienia i tak