Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

zapraszam cię do mojego topiku dla poznaniaków i poznanianek:)

Gość
TMK, brzmi nieźle :D czyli mam nie zastanawiać się tylko zakładać profil...hmmm

Dyrekcja: ale jasne że tak. Nie mówię, że od razu Ci się uda, może będziesz czekała tak jak ja. Ale na prawdę warto być cierpliwym :) chyba, bo jeszcze się rozkręcam, nie wiem na 100%. No ale na 99%..... WOW!

Gość
TKM, weszłam z ciekawości na tę stronkę i przeglądałam profile...to chyba nie dla mnie...odpowiedzieć komuś czy założyć własny :( eeeeehhh, a nie można by tak po prostu wpaść na kogoś na ulicy i zakochać się od pierwszego wejrzenia? :P co za życie

No ja też liczę że w końcu szczęście się do mnie uśmiechnie i spotkam osobę której zaufam i na którą będę mogła liczyć:) bojak na razie to trafiam kiepsko ;) mam 24 lata i powoli trace wiarę w to że na tym ziemskim padole są jeszcze mężczyźni potrafiący kochać i nie ranić ;) ;) 🖐️

Gość GRINGO ...
Czesc dzi8ewczyny. Tez jestem samo9tny i checia porozmawialbym z jkas fajna dziewcz5yna ale jakos nie mam ocho9ty wystawiac swoich zdjec na jakis portal randkowy (inte2rnetowy) bo to jest bez sensu, nawet kiedysd wystawilem i nie p0oszlo zbyt fajnie a czat to dopi7ero niepozrozumienie. p.s. Zloz slowo do slowa a wyjdzie Ci odpowied:)z

Gość wsszystko zależy...
chyba też szukam...mam nadzieję że jest ktoś kto ze mną wytrzyma ...mimo wszystko, a nie za coś tam...

Gość wszsystko możliwe...
właściwie...miałam taki związek, który się zakończył dziwnie...kochał dwa lata ..a potem jakaś Kasia się pojawiła...i dostałam smsa...a teraz jestem sama....i nie wiem czy ktoś ze mną wytrzyma, bo mam jakieś tam pasje , ...czy ktoś posiada taką cechę:jak niewymuszona akceptacja zainteresowań partnera???

No co jest? Nikt juz tu nie zaglada? Wszyscy znalezli czy przestali szukac?